اخبار استان چهارمحال و بختیاری

شرط عبور از گردنه سخت اقتصادی، احیای روحیه جهادی مسؤولان است

?️نماینده مردم بروجن در مجلس گفت: اگر مسؤولان تمام تلاش خود را به کار گیرند و جهادگونه شب و روز نشناسند و برای مردم و در راستای اولویت‌های کشور حرکت کنند از این گردنه سخت، عبور خواهیم کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موج همدلی در فرادنبه/ تهیه و توزیع ماهانه ۱۵۰ بسته معیشتی

?️امام جمعه فرادنبه گفت: هر ماه حدود ۱۵۰ بسته مواد غذایی شامل قند، پولکی، خرما، چای، ۵کیلوگرم برنج ایرانی و گوشت آماده و توزیع می‌شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ملت ایران پیروز جنگ فرهنگی است

?️نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: ما در حال جنگ فرهنگی سختی هستیم و مجروحان بسیاری داده‌ایم اما خود را پیروز میدان می‌دانیم زیرا دشمن از این جنگ نیز همانند جنگ 8 ساله دفاع مقدس ناامید شده و فشار اصلی خود را بر مبحث اقتصاد گذاشته است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
۳ هزار و ۱۸۱ نفر در نخستین پویش نذر خون در چهارمحال و بختیاری شرکت کردند

مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری با اشاره به اتمام پویش نذر خون در استان گفت: ۳ هزار و ۱۸۱ نفر در نخستین پویش نذر خون در چهارمحال و بختیاری شرکت کردند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
? خبرهای خوش وزیر بهداشت از واکسن ایرانی کرونا

?وزیر بهداشت با اشاره به شرایط بسیار سخت کرونا و اهمیت رعایت موارد بهداشتی و دستورالعمل ها از سوی مردم، در عین حال درباره واکسن کرونا ایرانی گفت: خبرهای خوشی از واکسن دارم و به مدیرکل روابط بین الملل دستور دادم به سازمان جهانی بهداشت اعلام کنند که ما فازهای مطالعاتی واکسن را تا کجا رسانده ایم.

?به این ترتیب پیشرفت واکسن را به عنوان حرکت عظیم ملی به گوش جهانیان خواهیم رساند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فارس من|آبرسانی به مدارس در حوزه وظایف آموزش و پرورش نیست

?️مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود مدارس بدون آب در روستاهای استان، گفت: آبرسانی به مدارس در حیطه وظایف آموزش و پروش نیست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سقوط هواپیمای آموزشی تک‌سرنشین در شهرکرد/خلبان خانم مجروح شد

دقایقی قبل یک هواپیمای آزمایشی تک‌سرنشین دچار سانحه شد و در حوالی فرودگاه شهرکرد سقوط کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فارس من|آبرسانی به مدارس در حوزه وظایف آموزش و پرورش نیست

?️مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود مدارس بدون آب در روستاهای استان، گفت: آبرسانی به مدارس در حیطه وظایف آموزش و پروش نیست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
انجام 51 بازدید نظارتی از حوزه‌های گردشگری استان

?️معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: در نیمه نخست سال‌جاری 51 بازدید نظارتی به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی از حوزه‌های مختلف گردشگری استان انجام شده است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فارس من |تقاضای برخورد با سگ‌گردانی در شهرکرد

?️از مسئولین درخواست داریم با سگ‌گردانی‌ها در شهرکرد برخورد کنند، این موضوع بسیار در حال رواج است و به سرعت در بین مردم شیوع پیدا می‌کند. خواهش می‌کنم در این خصوص یک حرکت جدی و دغدغه‌مندانه داشته باشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین