اگر یکی جلوی چشمات یه حیوان رو آزار بده؟!

خب بیاین از بحث زشت و واقعا ناپسند حیوان آزاری صحبت کنیم. فرض کنین میرین تو خیابون یه نفر یه سگی رو، گربه ای رو داره شکنجه میکنه و آزار میده! واکنش شما چیه؟! جلو میرین و اون بیچاره رو از دست اون آدم نا اهل نجات میدید یا....؟!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب بیاین از بحث زشت و واقعا ناپسند حیوان آزاری صحبت کنیم. فرض کنین میرین تو خیابون یه نفر یه سگی رو، گربه ای رو داره شکنجه میکنه و آزار میده! واکنش شما چیه؟! جلو میرین و اون بیچاره رو از دست اون آدم نا اهل نجات میدید یا....؟!
خاعک چجوری دلش میاد اخه?
میزنم طرفو شت و پتش میکنم
و حیوون بیچاره رو.نجات میدم?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میزنم تو سرش
میگم نکن حییون
گناه داره :icon_popcorn:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بهش میگم تو خودت از حیوان پایین تری حیوان خدارو چکار داری. بعدم میگیرم همون جور که اون زبون بسته رو زده میزنمش که تا عمر داره سمت هیچ زبون بسته ای نره?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بهش میگم تو خودت از حیوان پایین تری حیوان خدارو چکار داری. بعدم میگیرم همون جور که اون زبون بسته رو زده میزنمش که تا عمر داره سمت هیچ زبون بسته ای نره?
بله میدونم شما تو این مورد سابقه داری عزیز من ??یکی داشت یه سگه رو میزد یجوری طرف رو گرفتی زدیش سگه خودش دلش سوخت????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اول یه خنده‌ی پر حرص رو لبم میشینه.
بعد دستام مشت میشن...
اخم و بعدش هم با ۱۱۰ تماس می‌گیرم....( همچین کارهایی ازم سر میزنه)
در برخی مواقع شاید به یک تذکر اکتفا کنم.. ( بستگی دارد)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اول یه خنده‌ی پر حرص رو لبم میشینه.
بعد دستام مشت میشن...
اخم و بعدش هم با ۱۱۰ تماس می‌گیرم....( همچین کارهایی ازم سر میزنه)
در برخی مواقع شاید به یک تذکر اکتفا کنم.. ( بستگی دارد)
خب شاید تو همین حین که تو خواستی اینکارو بکنی اون حیوان زیر دست اون جان داد ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چوب همیشه هست..( با چوب از حیون محافظت می‌کنم) اگر نبود سلاح‌های دیگه‌ای هم هستن..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ابتدا به فردی که داره حیوان آزاری میکنه نگاه میکنم اگر احتمال جون دادنم توسط فرد کم بود میرم حیوان بیچاره رو نجات میدم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با پام میرم تو شکمش تا بفهمه ازار دادن یه حیون چه قدر دردناکه. این قدر میزنمش تا جونش بالا بیاد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین