فرض کنین گوشی دستتونه یه اس ام اس میاد برات که توش نفر قبلی خودشو معرفی کرده حالت رو پرسیده در صورتی که مطمئنی شماره ات رو هم نداشته ? واکنش تون چیه؟!
آخرین ویرایش توسط مدیر:
شوکه میشم??فرض کنین گوشی دستتونه یه اس ام اس میاد برات که توش نفر قبلی خودشو معرفی کرده حالت رو پرسیده در صورتی که مطمئنی شماره ات رو هم نداشته ? واکنش تون چیه؟!
شمارمو ندارعععع خوووو:dance1:فرض کنین گوشی دستتونه یه اس ام اس میاد برات که توش نفر قبلی خودشو معرفی کرده حالت رو پرسیده در صورتی که مطمئنی شماره ات رو هم نداشته ? واکنش تون چیه؟!
باهات سلام علیک میکنم 🤣 :dance1:شوکه میشم??
بعدش یک جیییغ فرا بنفش میکشم ?
میگم بش گفتم که اخر شب لایکت موکنم?شمارمو ندارعععع خوووو:dance1:
باهات سلام علیک میکنم 🤣 :dance1:
اونو میدونم شمارتو نداره با وجود اینکه میدونی شماره تو نداره ولی اس بهت بده واکنشت چیه اونو میخوام بدونم ????شمارمو ندارعععع خوووو:dance1:
باهات سلام علیک میکنم 🤣 :dance1:
حالش رو میپرسم و میگم، راستش رو بگو؟ کی شمارهی من رو در اختیارت گذاشته؟ من الان توشوک پیامت هستم??اونو میدونم شمارتو نداره با وجود اینکه میدونی شماره تو نداره ولی اس بهت بده واکنشت چیه اونو میخوام بدونم ????
عام فک کنم این باشه?حالش رو میپرسم و میگم، راستش رو بگو؟ کی شمارهی من رو در اختیارت گذاشته؟ من الان توشوک پیامت هستم??
عام فک کنم این باشه?
خودشم بکشه نمیدم ??خب ج میدم و احتمال میدم از @Marilyn Monroe گرفته باشه شماره ام رو ...
یا شاید یکی دیگه از بچه ها که داره .