آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 283 پسندها پسندها 4,576 امتیازها امتیازها 238 سکه 151 دیروز ساعت 19:00 #71 باران که شدی مپرس این خانه کیست سقف حرم و مسجد میخانه یکیست باران که شدی پیالهها را نشمار جام و قدح و کاسه و پیمانه یکیست با سوره دل اگر خدا را خواندی حمد و فلق و نعره مستانه یکیست @دستان @حارث
باران که شدی مپرس این خانه کیست سقف حرم و مسجد میخانه یکیست باران که شدی پیالهها را نشمار جام و قدح و کاسه و پیمانه یکیست با سوره دل اگر خدا را خواندی حمد و فلق و نعره مستانه یکیست @دستان @حارث
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 283 پسندها پسندها 4,576 امتیازها امتیازها 238 سکه 151 دیروز ساعت 19:16 #72 تو را دارم ای گل، جهان با من است تو تا با منی، جان جان با من است چو میتابد از دور پيشانیات كران تا كران آسمان با من است چو خندان به سوی من آیی به مهر بهاری پر از ارغوان با من است ! @.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است.
تو را دارم ای گل، جهان با من است تو تا با منی، جان جان با من است چو میتابد از دور پيشانیات كران تا كران آسمان با من است چو خندان به سوی من آیی به مهر بهاری پر از ارغوان با من است ! @.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است.
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,866 پسندها پسندها 26,161 امتیازها امتیازها 903 سکه 576 دیروز ساعت 19:19 #73 @پناه. ممنونم بانو جان مرورگر شما از پخش ویدیو پشتیبانی نمیکند.
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,866 پسندها پسندها 26,161 امتیازها امتیازها 903 سکه 576 دیروز ساعت 19:28 #74 آوین گفت: تو را دارم ای گل، جهان با من است تو تا با منی، جان جان با من است چو میتابد از دور پيشانیات كران تا كران آسمان با من است چو خندان به سوی من آیی به مهر بهاری پر از ارغوان با من است ! @.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... @آوین ممنونم بانو جان مرورگر شما از پخش ویدیو پشتیبانی نمیکند.
آوین گفت: تو را دارم ای گل، جهان با من است تو تا با منی، جان جان با من است چو میتابد از دور پيشانیات كران تا كران آسمان با من است چو خندان به سوی من آیی به مهر بهاری پر از ارغوان با من است ! @.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... @آوین ممنونم بانو جان مرورگر شما از پخش ویدیو پشتیبانی نمیکند.
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,866 پسندها پسندها 26,161 امتیازها امتیازها 903 سکه 576 دیروز ساعت 19:35 #75 مرورگر شما از پخش ویدیو پشتیبانی نمیکند. @!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است.