یکی از فانتزی‌هام اینه که ...

سلام؛ خب، تاپیک قبلی که این بود، و مدلش یه طور لیست‌دار بود و حرفی غیرِ اون لیست نمیشد زد.

اینجا آزادید که همه‌ی فانتزی‌های ذهنتون رو دربآره‌ی هر چیزی بنویسید.

+ فانتزی: رویاها یا خواسته‌هایی که عمومی نیستن. مثلا به اینکه «میخوام پزشک بشم» نمیگن فانتزی چون دویست هزار نفر دیگه هم میخوان دکتر بشن. ولی به اینکه «میخوام وقتی خمیازه میکشی پاستیل بندازم دهنت» میگن فانتزی چون فقط تعداد معدودی همچین افکارِ چیپی دارن -_-

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یکی از فانتزی‌های فوقِ قدیمی من این بود که رنگِ ویراستار انجمن رو داشته باشم چون اون انجمنی که توش بودم رنگ ویراستارهاشون خیلی قشنگ بود.

یکم که بزرگ‌تر شدم اون فانتزیم کمی با خودم بزرگتر شد و دلم میخواست که اینجوری باشه «شاعر انجمن + مترجم انجمن + نویسنده انجمن» :laughting: ولی خب خیلی کوتاه بود این دوره.

فانتزیِ الانم هم اینه که رنگِ مشکی رو داشته باشم، بدونِ تیک D: عمیقاً از زندگیِ شرافتمندانه سیرم :ohh:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با شوعر بوشعری عزیزم بریم لب دریا کنار اون مجسمه روش شن بریزم=](چیزم خودتونین)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من فانتزی زیاد دارم! منتها اگر ذهن یاری کند!!
اولیش اینه ک خیلی دلم میخاد من یا یکی از اطرافیانم برن چین یا کره یا ژاپن اونجا خودکشی کنن بعد تبدیل ب شینیگامی(خدای مرگ ، مث عزرائیل ، البته تو انیمه ها کاربرد دارع..) بشه (البته این افسانه یا شایعه هستش دقیق نمیدونم! ولی اگ واقعی باشع ک عالیه=|) بعد دفترچه مرگ رو بندازه پایین بیفته دست من بعد انیمه ی دفترچۀ مرگ رو بازسازی کنیم البته با کیفیت فول اچ دی!!??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: هیوم
همیشه از بچگی این فانتزیم بود!! ی اسپری باشع بعد بزنیش ب موهات و موهاتو بلند کنه عین راپونزل!!! اصن فک کردن بهشم منو همین الان ب هیجان میندازه-__-^-^ هرچقدر منتظر موندم از بچگی تا الان این دانشمندا اختراعش نکردن ک نکردن! 🙁

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ی فانتزیِ دیگم اینه ک... بسی آرزو دارم ک شخصیت های انیمه رو ببینم=| ن ب صورت عکس! نع! میخام عین آدمیزاد جون داشتع باشن ، حرکت کنن، حرف بزنن و قابل لمس باشن.. ینی اگ این میشد.. از ذوق زیاد یا میمیردم یا راهی تیمارستان میشدم=|??(البته فک کنم اکثر اوتاکو ها و ..هم این فانتزیو دارن پس فانتزی فک نکنم حساب شه ..)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یکی از فانتزیام اینه موهامو رنگ کنم:/

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Kallinu
یکی از فانتزیام اینه امسال لوسیفر چاپ شه=/

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فانتزی بنده این است یه روز صبح بلند شم، ببینم به یه روح تبدیل شدم. بعد برم کل جهان رو بگردم و اصلا یه روح خونسرد و بی‌تفاوتی بشم که حد نداره... و خیلی دلم میخواد عکس‌العمل اطرافیانم رو در نبودم ببینم..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یکی دیگر از فانتزی‌های بنده این است که میخوام به کویر برم و تا خود صبح به آسمون نگاه کنم، بعد قید خونواده و همه چیز رو بزنم و برم جایی که دلم میخواد.. به امید همون روز)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین