م "مبینـامـ" مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,598 پسندها پسندها 1,442 امتیازها امتیازها 223 سکه 1 1/17/24 #31 امیرو یادته؟ :aiwan_light_laugh4: خیلی امیر داریم اما اولین امیری که یادت میاد کدومه؟:aiwan_light_dirol: @حورا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
امیرو یادته؟ :aiwan_light_laugh4: خیلی امیر داریم اما اولین امیری که یادت میاد کدومه؟:aiwan_light_dirol: @حورا
C Celine* مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,129 پسندها پسندها 2,505 امتیازها امتیازها 273 سکه 8 1/17/24 #32 ex_vk گفت: @نرجس شهبازی :laughting: :icon12: یادتـه تو بازی پابجیی به زور میکروفون پیدا کردم یه عمر طول کشید تا اون قسمت که بازی شروع میشه پیدا کنم توعم عررز میزدی صدات اکو میشد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یادته ماشین اِنِمی اومد پریدیم تو دریا و همونجا مردیم؟ :laughting: آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
ex_vk گفت: @نرجس شهبازی :laughting: :icon12: یادتـه تو بازی پابجیی به زور میکروفون پیدا کردم یه عمر طول کشید تا اون قسمت که بازی شروع میشه پیدا کنم توعم عررز میزدی صدات اکو میشد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یادته ماشین اِنِمی اومد پریدیم تو دریا و همونجا مردیم؟ :laughting:
ZiziZizi عضو تأیید شده است. مترجم مترجم ژورنالیست مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,007 پسندها پسندها 5,377 امتیازها امتیازها 453 سکه 112 1/17/24 #33 اولین باری که پروف ست کردیمو یادته ملکه برفی؟ Newneg. Gif @YeGaNm_km آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24