نقد کاربر نقد رمان تمنای عشق | Hadis hpf

مشاهده فایل‌پیوست 38160

سلامی گرم
خدمت خواننده های عزیز من ❤
منتظر نقد و نظرات شما عزیزانم هستم.

نام رمان: تمنای عشق
نویسنده: حدیث پورحسن

ژانر: رئال، عاشقانه

نکته: این داستان واقعی است.

خلاصه رمان تمنای عشق:
عشق واژه‌ی شیرینی هست، اما نه برای همه!
در پیچ و خم روزگار اندوه بار این دنیا دخترکی قلبش را کادو پیچ تحویل عشق داد، ولی به جای آن درد و قطره های اشک تحویل گرفت. در زمستان تنهاییش تمنای یک عشق قلب های آدم برفی های شهر را هدف گرفت و آتش شلیک کرد. اما عشق او تنها مانند سیب حوا ممنوعه ماند.

لینک رمان☝?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیلام خدمت نویسنده‌ی عزیز!
اومدم با ی نقدِ داغِ داغ! همین الان رمانتون رو خوندم و تموم کردم?
اولاً خسته نباشید میگم و دوماً از زبون ی خواننده: فوق العاده بود=| هنوز تو کفِ قسمت آخرشم!
راجب جلد بگم که چقدر زیبا درست شده.. هم به شما و هم به طراحتون احسنت میگم!
و راجب رمانتون بگم که.. همینقدر درد و ناراحتی داشت و حالا به این فکر میکنم که واقعی هم هست، شدت دردش بیشتر میشه و قلبم رو مچاله میکنه..
سیر رمان رو دوست داشتم.. خیلی خوب پیش رفت، حیف بود پارت‌هات کم بود ولی خب بی صبرانه منتظر پارت‌های جدید هستم!
و اها ی چیزی! تکستی که برای جلد انتخاب کردید واقعاً فوقالعادس!
خلاصه‌ی رمان با وجود جذابیتش تیکه‌ی آخرش ( اما عشق او تنها مانند سیب حوا ممنوعه ماند. ) از نظرم خیلی دردناک بود و باعث شد کنجکاو بشم ببینم این رمان چجوریه!
و مقدمه.. وای موندم چه واژه‌ای درخورِ تعریفش بکار ببرم? ولی خب بگم که ی چیزی تو مایه‌های فراتر از کلمه‌ی "عالی" هستش!

و این تیکه:
تو توی ذهن سفید من مثل یک لکه جوهر بنفشی که حالا من به خاطرت چشم‌هام همه جا رو بنفش می‌بینه!

ی جایی خوندم که بنفش رنگی هستش که به آدمای افسرده آرامش میده.. و این رنگ کاملاً مناسب و درخورِ این رمان هستش و بایستی به شما نویسنده‌ی عزیز در رابطه با این مقدمه بگم که کارتون عالی بوده!!
من مطمئنم این رمانِ نابی هستش!
بی‌صبرانه منتظر پارت‌های جدید هستم?
به امید موفقیت‌های جاودانتون!?❣

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:

رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است.

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
1,963
پسندها
پسندها
1,480
امتیازها
امتیازها
223
سکه
91
آخرین ویرایش:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین