تصور نبودن کی تو زندگیتون خیلی سخته؟!

از نبودن کی تو زندگیتون می‌ترسین ؟ کی اگر نباشه زندگیتون بهم میریزه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مامانم...
بخدا همین الان گریه ام گرفت.
کاش یه آدمایی هیچوقت نمیرن.
مادر بزرگم.
ولی به مامانم خیلی وابسته ام خیلی عاشق مامانمم =( هرروز اینقدر بوسش میکنم که کلافه میشه، نباشه میمیرم بخدا

آخرین ویرایش:
مامانم...
بخدا همین الان گریه ام گرفت.
کاش یه آدمایی هیچوقت نمیرن.
مادر بزرگم.
ولی به مامانم خیلی وابسته ام خیلی عاشق مامانمم =( هرروز اینقدر بوسش میکنم که کلافه میشه، نباشه میمیرم بخدا
من نه نبودن بابام اذیتم میکنه نه نبودن مامانم چون از بچگیم به معنای واقعی اصلا نداشتم شون که درکی از داشتن والدین داشته باشم. درسته با بابام هستم ولی وابسته تو زندگیم به هیچ احدی نیستم. ..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من نه نبودن بابام اذیتم میکنه نه نبودن بابام چون از بچگیم به معنای واقعی اصلا نداشتم شون که درکی از داشتن والدین داشته باشم. درسته با بابام هستم ولی وابسته تو زندگیم به هیچ احدی نیستم. ..

منم وابسته نیستم ولی از مرگ...
حتی همسایه مون هم بمیره گریه میکنم =)

آخرین ویرایش:
من نه نبودن بابام اذیتم میکنه نه نبودن مامانم چون از بچگیم به معنای واقعی اصلا نداشتم شون که درکی از داشتن والدین داشته باشم. درسته با بابام هستم ولی وابسته تو زندگیم به هیچ احدی نیستم. ..
از نبودن کی تو زندگیتون می‌ترسین ؟ کی اگر نباشه زندگیتون بهم میریزه؟
ترس از نبودن خودت خیلی اذیتم میکنه مخصوصا از وقتی که اونجوری به خودت صدمه زدی و فهمیدم به نقطه ای رسیدی که بودن یا نبودن برات فرقی نداره. من زیاد مامانی نیستم بر عکس همه ی پسرا من خیلی باباییم ولی خب نبود مامان سختتر از چیزیه که فکرشو میکردم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نمیدونم..
راستش در عین احساس داشتن یه بی‌تفاوتی خاصی هم دارم..
اما اگر یه روز خودم اون آدمی که دوست دارم نباشم.. دلگیر میشم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«A»و «A» و «A» و «H»?
? «البته زبونم لال بشه که نباشن هزار نو مار و عقرب نیش بزنه»

نباشن نیستم «تصور شم قلب آدم رو درد میاره » ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مامانم
خواهرم
همسرم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بابام
امیدوارم سایش همیشه بالاسرم باشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زیاد به کسی وابسته نیستم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین