HOORI کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,193 پسندها پسندها 3,523 امتیازها امتیازها 328 سکه 12 1/18/24 #171 َ آقای همساده: آقو به ما گفتن برو خبر مرگ پدر همسایه رو بده ما رفتیم گفتیم: بابات هست؟ گفت: نه، شب میاد ما هم گفتیم: بشین تا بیاد? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
َ آقای همساده: آقو به ما گفتن برو خبر مرگ پدر همسایه رو بده ما رفتیم گفتیم: بابات هست؟ گفت: نه، شب میاد ما هم گفتیم: بشین تا بیاد?
HOORI کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,193 پسندها پسندها 3,523 امتیازها امتیازها 328 سکه 12 1/18/24 #172 یه بار تا ۳ظهر خوابیده بودم بابام اومد گفت بلندشو دیگه خرس گنده عصر شد، از جام پاشدم بش گفتم? اگر بی هدف از خواب بیدار شدید بهتر است بخابید... استیو جابز. با دستاش یقمو گرفت از پنجره اتاقم منو انداخت پایین گفت؛ آدم های بی ارزش را نابود کنید.... آدولف هیتلر?? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
یه بار تا ۳ظهر خوابیده بودم بابام اومد گفت بلندشو دیگه خرس گنده عصر شد، از جام پاشدم بش گفتم? اگر بی هدف از خواب بیدار شدید بهتر است بخابید... استیو جابز. با دستاش یقمو گرفت از پنجره اتاقم منو انداخت پایین گفت؛ آدم های بی ارزش را نابود کنید.... آدولف هیتلر??
HOORI کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,193 پسندها پسندها 3,523 امتیازها امتیازها 328 سکه 12 1/18/24 #173 بابام میگه: میدونی چرا نسل شما دماغشون بزرگتره ولی نسل جدید اینجوری نیست؟ گفتم: نه... گفت: نسل شما رو قُنداق میکردن سر و بدن جا واسه رشد نداشت، تنها محل آزاد واسه رشد همین دماغ بود، تا حالا اینقدر قانع نشده بودم?? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
بابام میگه: میدونی چرا نسل شما دماغشون بزرگتره ولی نسل جدید اینجوری نیست؟ گفتم: نه... گفت: نسل شما رو قُنداق میکردن سر و بدن جا واسه رشد نداشت، تنها محل آزاد واسه رشد همین دماغ بود، تا حالا اینقدر قانع نشده بودم??
HOORI کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,193 پسندها پسندها 3,523 امتیازها امتیازها 328 سکه 12 1/18/24 #174 هر وقت باباتون اولِ حرف زدنش گفت ببین قبل از اینکه بابات باشم رفیقتم فرار کن اونجا نمون ?? چون قراره با این کلمه کُلی ازت حرف بکشه و همونا رو بعدا بکوبه تو سرت?? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
هر وقت باباتون اولِ حرف زدنش گفت ببین قبل از اینکه بابات باشم رفیقتم فرار کن اونجا نمون ?? چون قراره با این کلمه کُلی ازت حرف بکشه و همونا رو بعدا بکوبه تو سرت??
HOORI کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,193 پسندها پسندها 3,523 امتیازها امتیازها 328 سکه 12 1/18/24 #175 دقت کردین ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺗﺮﻣﺰ ﺩﺳﺘﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻗﺒﻞ ﺩﻋﻮﺍ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ چنان ﻗﺪﺭﺗﯽ ﺑﻪ ﺁﺩﻡ ﻣﯿﺪﻩ... ﮐﻪ ﻓﻨﻮﻥ ﻣﻌﺒﺪ ﺷﺎﺋﻮﻟﯿﻦ ﺩﺭ ﭼﯿﻦ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﻗﺪﺭﺗﯽ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺪﻩ!! ???? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
دقت کردین ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺗﺮﻣﺰ ﺩﺳﺘﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻗﺒﻞ ﺩﻋﻮﺍ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ چنان ﻗﺪﺭﺗﯽ ﺑﻪ ﺁﺩﻡ ﻣﯿﺪﻩ... ﮐﻪ ﻓﻨﻮﻥ ﻣﻌﺒﺪ ﺷﺎﺋﻮﻟﯿﻦ ﺩﺭ ﭼﯿﻦ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﻗﺪﺭﺗﯽ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺪﻩ!! ????
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,448 امتیازها امتیازها 293 سکه 93 1/17/24 #176 تا حلا شده وسط کلاس استاد یا دبیر یه سوال کلی از جمع بپرسه بعد مثه بز زل میزنیم تو چشاش!!! یه حس نسالژیک به آدم دس میده!!!!! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
تا حلا شده وسط کلاس استاد یا دبیر یه سوال کلی از جمع بپرسه بعد مثه بز زل میزنیم تو چشاش!!! یه حس نسالژیک به آدم دس میده!!!!!
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,448 امتیازها امتیازها 293 سکه 93 1/17/24 #177 تاحالا دقت کردی ما ایرانی ها دروغ گفتن رو از صبح با گفتن “پاشو لنگه ظهره” شروع می کنیم؟! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,448 امتیازها امتیازها 293 سکه 93 1/17/24 #178 تاحالادقت کردین چه ترتیبی دارن شاعرا. شاعرمیگه زیربارون گریه کردم تااشکامونبینی اخه اینکه اینقدرتلاش کرده تاطرف اشکاشونبینه چراخودشولومیده آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
تاحالادقت کردین چه ترتیبی دارن شاعرا. شاعرمیگه زیربارون گریه کردم تااشکامونبینی اخه اینکه اینقدرتلاش کرده تاطرف اشکاشونبینه چراخودشولومیده
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,448 امتیازها امتیازها 293 سکه 93 1/17/24 #179 تاحالاشده شب دیربرسی خونه خیلی هم خسه ای بعدصب زودمامانت بیدارت کنه زل بزنه توچشات بهت بگه برونون بگیر.خیلی شرایط سختیه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
تاحالاشده شب دیربرسی خونه خیلی هم خسه ای بعدصب زودمامانت بیدارت کنه زل بزنه توچشات بهت بگه برونون بگیر.خیلی شرایط سختیه
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,448 امتیازها امتیازها 293 سکه 93 1/17/24 #180 تازگيا بستني با طعم لواشك آلو اومده تا چند وقت ديگه گفتن با طعم قره قروت هم مياد اينجوري كه پيش بره بستني با طعم سالاد شيرازي هم مياد بزودي آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
تازگيا بستني با طعم لواشك آلو اومده تا چند وقت ديگه گفتن با طعم قره قروت هم مياد اينجوري كه پيش بره بستني با طعم سالاد شيرازي هم مياد بزودي