- نویسنده موضوع
بسمه تعالی
چه بسم اللهی آخه ! میدونم همتون منتظر این روز بودین و از خداتونه جزغاله کنین منو ولی عاجزانه ازتون خواهش میکنم که شعله رو یکم پایین تر بیارین بوخودا گناه داااارم! شوخی کردم منتظر حضور گرم شما خبیثان آتش به دست هستم ????
?| سلام خدمت تمامی ِ کاربران انجمن کافه نویسندگان |?
[ سری سی و ششم صندلی داغ با حضور @star shadow
مدیر آزمایشی تالار سرگرمی و خانواده و زندگی ]
قوانین:
1. از سوالات خارج از شئونات اسلامی و با هدف توهین به شخص اکیدا خودداری کنید؛ در غیر این صورت برخورد خواهد شد.
2. سوالات خود را در یک الا دو پست ارسال کنید.
3. مدت باز بودن تاپیک 5 روز است.
برای شرکت در صندلی داغ در
www.forum.cafewriters.xyz
?فراخوان اعلام امادگی صندلی داغ? - انجمن رمان نویسی | کافه نویسندگان اعلام آمادگی کنید.
در صورت داشتن هرگونه مشکل، سوال، پیشنهاد و ... به تاپیک انتقادات و پیشنهادات کاربران | تالار سرگرمی - انجمن رمان نویسی | کافه نویسندگان مراجعه کنید.
| مدیریت سرگرمی |
چه بسم اللهی آخه ! میدونم همتون منتظر این روز بودین و از خداتونه جزغاله کنین منو ولی عاجزانه ازتون خواهش میکنم که شعله رو یکم پایین تر بیارین بوخودا گناه داااارم! شوخی کردم منتظر حضور گرم شما خبیثان آتش به دست هستم ????

?| سلام خدمت تمامی ِ کاربران انجمن کافه نویسندگان |?
[ سری سی و ششم صندلی داغ با حضور @star shadow
مدیر آزمایشی تالار سرگرمی و خانواده و زندگی ]
قوانین:
1. از سوالات خارج از شئونات اسلامی و با هدف توهین به شخص اکیدا خودداری کنید؛ در غیر این صورت برخورد خواهد شد.
2. سوالات خود را در یک الا دو پست ارسال کنید.
3. مدت باز بودن تاپیک 5 روز است.
برای شرکت در صندلی داغ در
www.forum.cafewriters.xyz
?فراخوان اعلام امادگی صندلی داغ? - انجمن رمان نویسی | کافه نویسندگان اعلام آمادگی کنید.
در صورت داشتن هرگونه مشکل، سوال، پیشنهاد و ... به تاپیک انتقادات و پیشنهادات کاربران | تالار سرگرمی - انجمن رمان نویسی | کافه نویسندگان مراجعه کنید.
| مدیریت سرگرمی |
آخرین ویرایش توسط مدیر: