نقدانه سری بیستم نقدانه|کتایون مدیر تالار سرگرمی و خانواده و زندگی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

| سری بیستم نقدانه با حضور
@star shadow (کتایون)
مدیر تالار سرگرمی و خانواده و زندگی |

23517_7de484dd11c50728551ed0df39b2b953.jpg

√ تا حالا شده از برخورد مدیران نسبت به خودتون ناراحت بشید؟
√ انتقاد کنید و یا مشکلی رو بهشون گوشزد کنید و برخورد خوبی باهاتون نداشته باشند؟
√ کاری رو بهشون بسپرید و یادشون برن و مسئولیت کاری که بر عهده دارن رو پذیرا نباشن؟

اینجا نقدانه‌ست!
شما از مدیران کل، معاونت، سرپرستان، مدیران، ارشدها، طراح‌ها، ناظران و تمامی ِ افرادی که دارای رنگ و رنک هستن،
در را**بطه با طرز برخورد، اخلاق، حس مسئولیت‌پذیری شخص و یا فعالیت‌هاشون در انجمن برای پیشرفت و تصحیح کردن
اخلاقشون نظر میدین و نقد می‌کنید.

توجه:
بی‌احترامی، توهین، تیکه و هرگونه حرفی که باعث رنجش شخص شود، ممنوع!
نقد‌های خود را در کمال آرامش و احترام بیان کنید در غیر اینصورت برخورد خواهد شد.
برای اعلام آمادگی شرکت در نقدانه به این تاپیک مراجعه کنید.
فراخوان شرکت در نقدانه
| مدیریت تالار سرگرمی |​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تا جایی که من میدونم و میشناسمش کتایون یه فرد مسئولیت پذیر و وظیفه شناسه. اینجا هم آن تایم و قانونمنده. همیشه در دسترس، به عنوان مدیر خیلی خوش برخورد و صمیمی و البته به قول خودش هیچی از قانون براش بالاتر نیست. در کل فکر میکنم کسی نباشه که بتونه بگه کتی بداخلاقه البته رفتارش خیلی آینه ای و به طرف مقابل هم خیلی بستگی داره ? اما به هر کاربر و هر رنکی احترام میزاره.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با اجازه اقا کلمات کمن واسه نقد کردن این مدیر نمونه ???
یه دختر مهربون شوخ همیشه حال بقیه رو با تایپک های خنده دارش و جالبش خوب میکنه یه دوست خیلی خوبع هرچی ازش بگم کمه خدایی تا باهاش دوس نشی نمیتونی بفهمی چه فرشته ایه نابه دلبر جذاب خودمه????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
:love: :ole::love:
:aiwan_light_clapping:یـــــــــــــــک عدد مدیر فعــــــــــــــــــــــــــــــــــــال :aiwan_light_yess:
به قول مریمی یه دختر فراتر از فرشته;):aiwan_light_heart:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
والا گفتنی‌ها رو بقیه گفتن من چی بگم دیگه؟!?

اما به نظر من، کتایون‌جان هیچ نقصی تو روند مدیریت کردن تالار سرگرمی و خانواده نداشتن، هیچ نقصی تو شخصیت و رفتارشون ندارن و این یک چیز بسیار کمیابیه که نمونش تو این جهان کمه! اینو قبول دارم که هممون مشغله و دغدغه‌های زندگی واقعی رو داریم و باهاشون حالا درگیریم ولی ایشون همیشه در دسترس هستن و به شخصه اینو بگم که تا الان هیچ بی مسئولیتی‌ای تو کاراش ندیدم! یعنی این بشر انگار از قبل رفته پادگان نظامی و برگشته که انقدر با نظم هستش! من هیچ عیب و ایرادی نمیتونم از ایشون ببینم که بگم ایشون فلان رفتارش بده و فلان کارش بده و.. چون که جداً و واقعاً مدیر خوف، با لیاقت و با صبر و حوصله‌ای هستند! عمر و سلامتیتون پایدار عزیزجان?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب خب :roto2cafe:
زیادییییییی عالیههه:enamorado:
دوتا تالاراش رو بدون هیچ بی نظمی اداره میکنه ک من خشنگ بغض می‌کنم وقتی تالارشو رو نگاه می‌کنم و میگم کاش می‌شد سه تا تالار بگیره من بیشتر بغض کنمم برا این مسئولیت پذیر بودنش* - *
در کل یدون طلاسGh56re

آخرین ویرایش توسط مدیر:

D A N I

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
3,158
پسندها
پسندها
6,388
امتیازها
امتیازها
338
سکه
48
لپ کلام قلبه :aiwan_light_heart:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین