اتمام یافته اپیزود دو دقیقه برف نیاد|آیدا نایبی(ماهک)

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع AYDAW
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
45217_256049f9d25d6a334fb3a33f260b675e.png

نام اثر: دو دقیقه برف نیاد
نویسنده:آیدا نایبی(ماهک)
ژانر:عاشقانه، تراژدی
ناظر: @حورا

سطح: محبوب
توضیحات:
درباره‌ی دختر عاشق پیشه‌ای است که در دوری از یارش نوشته‌هایی از خود و احوالش برجای می‌گذارد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 32802
نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب "انجمن کافه نویسندگان" برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" را با دقت مطالعه کنید.

قوانین تایپ اپیزود، پادکست و دکلمه در انجمن کافه نویسندگان

هرگونه آثار شما در این بخش نباید کمتر از 7 پارت و بیشتر از 25 پارت شود.

شما می توانید پس از ارسال 5 پارت از اثر خود، درخواست نقد، درخواست تگ و درخواست جلد بدهید.

نکته : نقد اجباری می باشد و برای درخواست تگ حتما می بایست اثر شما نقد شده باشد.

درخواست نقد

درخواست نقد برای اپیزود دکلمه و پادکست

درخواست تگ

درخواست تگ برای اپیزود پادکست دکلمه

درخواست جلد

درخواست جلد برای دکلمه پادکست اپیزود

هر پست شما نباید کمتر از 8 خط باشد و بیشتر از 25 خط نباید ادامه یابد .

همچنین ‌شما می توانید پس از ارسال 7 پست اعلام اتمام نمایید تا رسیدگی های لازم صورت بگیرد.

اعلام اتمام

اعلام اتمام اپیزود پادکست و دکلمه

نکته : تنها آثاری که تگ می‌گیرند، توسط گویندگان تیم آوای کافه نویسندگان ضبط می گردد و متن آن برای دانلود به صورت فایل pdf روی سایت اصلی قرار می‌گیرند.

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود...

درخواست انتقال به متروکه

مشاهده فایل‌پیوست 32803

°|مدیریت تالار ادبیات|°

آخرین ویرایش:
اپیزود اول

میگن کسی که دوستش داری، حفره‌ای توی قلبت ایجاد می‌کنه که به دست هیچ‌کس جز خودش نمی‌تونه اونو پُر کنه. راستم میگن؛ هم تو حفره رو ایجاد کردی هم نبودت بدجور قلبم رو تهی کرده.
روی صندلی می‌شینم. رو به آسمون، اما بهش خیره نمی‌شم!
دلم می‌خواد امشب که خواب مثل پیچک دور افکارم می‌پیچه و نمی‌ذاره به هیچ‌چیز فکر کنم، قبلش تو رو یه دور وسط مغزم هک کنم بعد بخوابم.
میگم ها...
من این‌ور دنیا تو اون‌ور دنیا!...(بغض)
اون‌جا شب‌هاش ماهش چه شکلیه؟
آخه من چند وقتیه بخاطر تو، پا روی دلم گذاشتم و چشمام رو به سمت ماه نگرفتم و ندیدمش.
(پوزخند)
حتی نمی‌دونم اصلا این‌جا بعد تو، شب‌ها ماه داره یا نه؟
می‌دونی...
حتی دیگه قهوه‌ها هم تلخ نیستن. اصلا تلخ باشن که چی بشه؟ نبود تو به اندازه‌ی کافی تلخ هست. اصلا تو نرفتی که بری‌ ها...سربازی رفتی دیگه!
اگه به منه، برای رسیدن تو با همون پوتین‌های خاکی و موهای یک سانتی، شمعدونی‌های مورد علاقه و سرخم رو هم آب نمی‌دم. اصلا طاقچه رو هم گردگیری نمی‌کنم. به یاد تو اصلا هیچ کاری نمی‌کنم. خودم می‌مونم و تو و خیال تو!
سربازی دیگه! یه چندسالی دوری بلاتکلیفی و اجباری! الکی الکی ما رو از هم دور کردن.
آخه یه ماه، یه نامه به چه درد دل مریض من می‌خوره؟
می‌خوام قبل از همه‌چیز، همه‌جا رو با تو ببینم. بلند میشم تو! می‌خوابم تو!
عاشقی رو تو این دنیا یه خیال می‌دونن. حتی انکار هم می‌کنن. خیلی‌ها هم بلدش نیستن. اما من خیلی خوب بلدمش. خیلی هم خوب می‌شناسمش. مثل یه موجی هست، که به صخره‌ی تنهای ساحل برخورد کرده و اون رو از تنهایی درآورده.
برای من مثل یه موجی، شاید هم یه سونامی هستی. نمی‌دونم، هرچی هستی، برای من جدیدتر از همه‌چیزی؛ مثل یه سیاره‌ای که تازه کشفش کردن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:

AYDAW

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,789
پسندها
پسندها
7,484
امتیازها
امتیازها
338
سکه
16
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین