متن | انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مردم برای فرار از قضاوت شدن دیگران را قضاوت می کنند. (تصحیح شده با کمک یکی از دوستان کتابیسم) آلبر کامو – سقوط

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نمی‌دانم که چه چیزی در انتظار من است، یا چه رخ خواهد داد وقتی که همه این اتفاقات به پایان برسد. تنها چیزی که اکنون می‌دانم این است که: مردم بیماری وجود دارند که نیاز به درمان دارند. آلبر کامو – طاعون​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من ترجیح می‌دهم که زندگانی کردنم طوری باشد که در نظر داشته باشم خدا وجود دارد و بعد از مرگ متوجه شوم که وجود نداشته، تا اینکه طوری زندگی کنم که گویا خدایی وجود ندارد و بعد از مرگ متوجه شوم که هست. آلبر کامو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در پی حقیقت بودن، لزوما به معنای این نیست که به دنبال چیز با ارزشی هستی. آلبر کامو – افسانه سیزیف و سایر مقالات​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بعضی از آدم‌‌ها در خواب حرف می‌زنند، سخنران‌ها وقتی انسان‌‌ها در خوابند حرف‌می‌زنند. آلبر کامو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از آنجایی که همه ما خواهیم مرد، زمان و چگونگی آن اهمیت زیادی ندارد. آلبر کامو – بیگانه​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شغل اندیشمندان این است که با مجریان مقررات در یک جبه جای نگیرند. آلبر کامو – نه قربانی نه مجری​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگر قرار است اتفاقی برای من رخ بدهد، من می‌خواهم که آنجا حضور داشته باشم. آلبر کامو – بیگانه​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مادامی که مردم از من بهراسند، برایم مهم نیست که از من متنفر باشند. آلبر کامو – کالیگولا​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آزادی چیزی نیست بجز فرصتی برای بهتر بودن. آلبر کامو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین