V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #121 همیشه کسی را برای دوست داشتن انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه که نخوای برای اینکه توی قلبش جابگیری بارها و بارها خودت را کوچک کنی . آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
همیشه کسی را برای دوست داشتن انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه که نخوای برای اینکه توی قلبش جابگیری بارها و بارها خودت را کوچک کنی .
V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #122 وقتی گلی را دوست دارید آن را میچینید. اما وقتی عاشق گلی هستید آن را هر روز آبیاری میکنید. فرق بین عشق و دوست داشتن این است ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
وقتی گلی را دوست دارید آن را میچینید. اما وقتی عاشق گلی هستید آن را هر روز آبیاری میکنید. فرق بین عشق و دوست داشتن این است ...
V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #123 گاهی فقط یک حاشیه ی امن و آرام می خواهی ؛ به دور از تمامِ دوست داشتن ها به دور از تمامِ دلتنگی ها به دور از تمامِ خواستن ها ، نخواستن ها ... تو باشی و یک فنجان قهوه ی داغ ، چند تکه شکلاتِ تلخ و یک موسیقیِ ملایم ، چشمانت را ببندی ، لم بدهی وسطِ یک بیخیالیِ مطلق و تا چشم کار می کند ؛ عینِ خیالت نباشد ! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
گاهی فقط یک حاشیه ی امن و آرام می خواهی ؛ به دور از تمامِ دوست داشتن ها به دور از تمامِ دلتنگی ها به دور از تمامِ خواستن ها ، نخواستن ها ... تو باشی و یک فنجان قهوه ی داغ ، چند تکه شکلاتِ تلخ و یک موسیقیِ ملایم ، چشمانت را ببندی ، لم بدهی وسطِ یک بیخیالیِ مطلق و تا چشم کار می کند ؛ عینِ خیالت نباشد !
V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #124 آنقدر مشغول دوست داشتن زندگیت باش که وقتی برای تنفر، ترس، پشیمانی نداشته باشی! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #125 گاهی افراط در دوست داشتن باعث میشود دل طرفمان را بد بزنیم ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #126 به تقویم ها اعتمادی نیست اگر تحولی در دل و زندگیت روی داد مبارک است؛ راز نو شدن را باید دانست و گرنه بهار یک فصل تکراریست! گذشت عمر تبریک ندارد... صافی دلها و نو شدن ها تبریک دارد... شاد ترین ایام را برایتان آرزو دارم نه برای امروز ، بلکه برای فردای هر روز . آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
به تقویم ها اعتمادی نیست اگر تحولی در دل و زندگیت روی داد مبارک است؛ راز نو شدن را باید دانست و گرنه بهار یک فصل تکراریست! گذشت عمر تبریک ندارد... صافی دلها و نو شدن ها تبریک دارد... شاد ترین ایام را برایتان آرزو دارم نه برای امروز ، بلکه برای فردای هر روز .
V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #127 آدمها ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ هستند؛ ﺑﺎ ﻣﺪﺭﮎ... ﺑﺎ ﭘﻮﻝ... با شغل... با مقام... ﺑﺎ همسر... اما ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺁﺩﻡ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ. خوشبختی یعنی: احساس رضایت از هرچه داریم و هرچه هستیم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
آدمها ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ هستند؛ ﺑﺎ ﻣﺪﺭﮎ... ﺑﺎ ﭘﻮﻝ... با شغل... با مقام... ﺑﺎ همسر... اما ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺁﺩﻡ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ. خوشبختی یعنی: احساس رضایت از هرچه داریم و هرچه هستیم
V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #128 زندگی تنها یکبار است، پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
زندگی تنها یکبار است، پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #129 هوای همدیگه رو، داشته باشید "دل نشکونید" و یا «قضاوت نکنید» و هنجارهای زندگی کسی رو "مسخره نکنید" لطفاً! به غصـه کسی اصلاً نخندید و به راحتی از کسی گذر نکنید! زندگی فقط دو روزه! "هوای دلتون داشته باشید" آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
هوای همدیگه رو، داشته باشید "دل نشکونید" و یا «قضاوت نکنید» و هنجارهای زندگی کسی رو "مسخره نکنید" لطفاً! به غصـه کسی اصلاً نخندید و به راحتی از کسی گذر نکنید! زندگی فقط دو روزه! "هوای دلتون داشته باشید"
V Vida. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,734 پسندها پسندها 1,409 امتیازها امتیازها 223 سکه 3 1/17/24 #130 سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن. احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه... یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره یکی از مهمونی رفتن. یکی تو سفر مکه اقناع میشه یکی تو سفر تایلند. اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن. سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهم چون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن. لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهید ! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن. احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه... یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره یکی از مهمونی رفتن. یکی تو سفر مکه اقناع میشه یکی تو سفر تایلند. اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن. سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهم چون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن. لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهید !