متن | انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اگر تو ثروتمند باشی، سرما یک نوع تفریح می شود تا پالتو پوست بخری، خودت را گرم کنی و به اسکی بروی... اگر فقیر باشی برعکس، سرما بدبختی می شود و آن وقت یاد می گیری که حتی از زیبایی یک منظره زیر برف متنفر باشی. کودک من! تساوی فقط در آن جایی که تو هستی وجود دارد مثل آزادی. ما تنها توی رَحِم مادر برابر هستیم.

اوریانا فالاچی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیایی است؟

ویکتور هوگو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

مادرم می گفت:اگر سرباز باشی ژنرال خواهی شد، اگر راهب باشی پاپ خواهی شد؛ در عوض من نقاش بودم و پیکاسو شدم!​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

انسان سه راه دارد :

راه نخست از اندیشه می گذرد ، این والاترین راه است !

راه دوم از تقلید می گذرد ، این آسان ترین راه است !

راه سوم از تجربه می گذرد ، این تلخ ترین راه است !

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بخشودن کسی که به تو بدی کرده
تغییر گذشته نیست ، تغییر آینده است​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
گذشت زمان بر آنها که منتظر می مانند بسیار کند، بر آنها که می‏هراسند بسیار تند، بر آنها که به سر خوشی می گذرانند بسیار کوتاه است…​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در زندگی بايد دو عامل را هدف زندگی قرار داد :
رسيدن به آنچه که می خواهی
لذت بردن از آن​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگر کسی را دوست داری ، رهایش کن سوی تو برگشت از آن توست و اگر برنگشت از اول برای تو نبوده . . .​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در دریای پرتلاطم زندگی همیشه موجی را می توان یافت که اگر با آن حرکت کنید شما را به ساحل خوشبختی می رساند …​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
احمق ها هیچ گاه کمتر از عهد کنونی محبوبیت نداشتنه اند، چون خردمندان به جای آنان خودنمایی میکنند و نمیدانند از عقل خود چگونه بهره ببرند زیرا رفتارشان تؤام با تقلید است . . .​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین