اخبار برترین موزیک ویدیو|2020

مشاهده فایل‌پیوست 34339

2020 میلادی
سالی ک با تمام فراز و نشیب ها و فاصله اندازی هایش نتوانست دنیای هنر و به خصوص موسیقی
را متوقف کند.
سالی که تمام جشنواره‌ها و رویدادهای بزرگ
موسیقی جهان را مجبور کرد تا جای خود را به اجراهای خانگی و کنسرت‌های اینترنتی بدهند.

اما با همه این ها هنرمندان عرصه موسیقی جهان کم کاری نکردند و عقب ننشستند
و
با انتشار کارهای متفاوت و جدید توانستند جای خالی کنسرت های پر زرق و برق همیشگی را پر کنند.

و نکته قابل توجه این جا است ک
به همین خاطر ما قصد داریم
5 تا
از برترین موزیک ویدیو های سال 2020 میلادی را با توجه به پلی لیست این سال پر حاشیه به شما معرفی کنیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
GIRL Like Me
«دختری شبیه من»

نام اثر جدید گروه آمریکایی Balck Eyed Peas به همراه شکیرا است. موزیک ویدیوی این آهنگ در ماه دسامبر منتشر شد در حالی که این کار در تابستان گذشته در هشتمین آلبوم استودیی گروه BEP منتشر شده بود. در سه روز اول انتشار این موزیک ویدیو تنها در یوتیوب ۲۱ میلیون بازدیدکننده داشت.

مشاهده فایل‌پیوست 34373

آخرین ویرایش توسط مدیر:
Willow
درخت بید
نام اثر جدید تیلور سوئیفت خواننده و ترانه‌سرای آمریکایی است. در این ترانه به صورت استعاری زندگی را به درخت بید تشبیه می‌کند. این آهنگ در جدول‌های معتبر موسیقی از جمله بیلبورد (آمریکا) و آریا (استرالیا) به رتبه نخست رسید.

* موزیک ویدیوی این آهنگ نیز به کارگردانی سوئیفت تولید شده است.

مشاهده فایل‌پیوست 34375

آخرین ویرایش توسط مدیر:
Watermelon Sugar
قند هندوانه
نام آهنگی است که هری استایلز هنرمند انگلیسی آن را در سال ۲۰۱۹ ضبط و قبل از تابستان ۲۰۲۰ موزیک ویدیوی آن را منتشر کرد ویدیویی که آن را به «لم*س کردن» تقدیم کرد که شاید بی‌ربط به قوانین فاصله فیزیکی در سال گذشته نباشد. ترانه این آهنگ از کتابی به همین اسم اثر ریچارد براتیگان الهام گرفته شده است.

مشاهده فایل‌پیوست 34618

آخرین ویرایش توسط مدیر:
Therefore I Am
پس من هستم
تک‌آهنگی است از بیلی آیلیش خواننده آمریکایی که نوامبر سال ۲۰۲۰ منتشر شد. او این ترانه را با کمک برادرش فینیاس اوکانل نوشت که کار تولید آن را نیز به عهده داشت. متن ترانه و عنوان آن به عبارت «می‌اندیشم پس هستم» رنه دکارت اشاره می‌کند. موسیقی این کار نیز مینیمال و بر پایه گیتار باس و درامز نوشته شده است. ویدیوی این اثر (تا این لحظه) در یوتیوب حدود ۱۰۰ میلیون بیننده داشته است.

مشاهده فایل‌پیوست 34619

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Matin-ms

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,499
پسندها
پسندها
2,168
امتیازها
امتیازها
273
سکه
64
Blinding Lights
نورهای کورکننده
آهنگی از دویکند هنرمند کانادایی است که در نوامبر ۲۰۱۹ منتشر شد و موزیک ویدیوی آن در ژانویه ۲۰۲۰ این اثر را به موفقیت باورنکردنی رساند. نسخه ریمیکیس این کار نیز با گروه کروماتیکس هم در بهار سال ۲۰۲۰ منتشر شد. پرتوهای کورکننده این آهنگ برای هفته‌ها در جدول‌های موسیقی سی و چهار کشور جهان در رتبه اول درخشیدند.

مشاهده فایل‌پیوست 34623

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین