L Lidiya مهمان 1/17/24 #1 "اینجا، گلدانِ گُلَت گُل کرده آنجا، حتماً تو لبخند زدهای!" #افشین_ص الحی آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #2 - من از همان لیوانی که به گلدان ها آب می دهم ،می نوشم.. پس چرا سبز نمی شود این جان؟ من با همین دستی که به کبوترها دانه می بخشد، نان می خورم.. پس چرا پر نمی گیرد این دل؟ #زهرا_نوروزی آخرین ویرایش: 1/17/24
- من از همان لیوانی که به گلدان ها آب می دهم ،می نوشم.. پس چرا سبز نمی شود این جان؟ من با همین دستی که به کبوترها دانه می بخشد، نان می خورم.. پس چرا پر نمی گیرد این دل؟ #زهرا_نوروزی
L Lidiya مهمان 1/17/24 #5 تو میبخشی دوباره جان به گلدان شبیه بارش باران به گلدان همیشه چشم در راه تو هستند تمام غنچهها، گلدان به گلدان #حبیب_نظاری آخرین ویرایش: 1/17/24
تو میبخشی دوباره جان به گلدان شبیه بارش باران به گلدان همیشه چشم در راه تو هستند تمام غنچهها، گلدان به گلدان #حبیب_نظاری
L Lidiya مهمان 1/17/24 #6 این گلدان را کجای دلم بگذارم که مشرف به پنجرهات باشد واقعا چه ساعاتی از روز را به چشمانم اختصاص دهم که ناودانها و معابر نرنجند از من؟ غمت غمگینم کردهاست اما دوستتدارم... #حسین_صفا آخرین ویرایش: 1/17/24
این گلدان را کجای دلم بگذارم که مشرف به پنجرهات باشد واقعا چه ساعاتی از روز را به چشمانم اختصاص دهم که ناودانها و معابر نرنجند از من؟ غمت غمگینم کردهاست اما دوستتدارم... #حسین_صفا
L Lidiya مهمان 1/17/24 #7 چو گلدان خالی ل*ب پنجره پر از خاطرات ترکخوردهایم... #قیصرامینپور آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #8 در جیب هایت یک مشت امید بریز از چوب لباس چند رویا بردار، روی گلدان زندگی ات آبی بپاش، و کفش همت بپوش… باقی درست خواهد شد خورشید هست امید هست آخرین ویرایش: 1/17/24
در جیب هایت یک مشت امید بریز از چوب لباس چند رویا بردار، روی گلدان زندگی ات آبی بپاش، و کفش همت بپوش… باقی درست خواهد شد خورشید هست امید هست
L Lidiya مهمان 1/17/24 #9 وقتی تو می آیی گل می دهد گلدان من شور می گیرم تنها در این ایوان پر التهاب اما، این حس تماشایی ست مانند شب های خوب حنابندان آخرین ویرایش: 1/17/24
وقتی تو می آیی گل می دهد گلدان من شور می گیرم تنها در این ایوان پر التهاب اما، این حس تماشایی ست مانند شب های خوب حنابندان
L Lidiya مهمان 1/17/24 #10 سهمِ مـن از تـو گلدانی است کوچک بـر میز و خیالی دور کـه گـاه می آید و نمی رود آخرین ویرایش: 1/17/24