اگر بتونی درست جواب بدی در آینده یک قاتل خواهی بود!

خب دوستان یه تاپیک آوردم براتون که خیلی عجیب غریبه و نتیجه اش عجیب تر! شما اگر بتونین به این سوال درست جواب بدین قطعا مشکل روانی دارید و انگیزه ی کشتن آدما در شما بالاس! ??? چون قاتل های سریالی خیلی راحت اینو جواب دادن! ازتون میخوام هر چی به ذهنتون میرسه بنویسید حتی اگر آخرش نتیجه این باشه که شما مشکل دارین با خودتون رو راست باشید! ?.
یک زن در مراسم ختم مادر خود، مردی را می بیند که قبلا او را نمی شناخت.
او با خود اندیشید که این مرد بسیار جذاب است.
او با خود گفت او همان مرد رویایی من است.
و در همان جا عاشق او می شود.
اما هیچگاه از او تقاضای شماره نمی کند و دیگر آن مرد را نمی بیند.
چند روز بعد او خواهر خود را میکشد.
به نظر شما انگیزه ی او از قتل خواهر خود چه بوده است ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیلام، اول من!
خب مراسم ختم مادرشه، پس یعنی خواهرش هم اونجا بوده، یقیناً شوهر خواهرشو ندیده بوده تاحالا.. و اون مرده، شوهر خواهرشه البته فکر میکنم تو مراسم ختم متوجه‌اش نمیشه.. صبر کرده شاید مرده جلو بیاد یا خودشو آماده کرده که به مرده ابراز علاقه کنه ولی همون موقع میفهمه که ع این شوهر خواهرشه=|
بعد با خودش سعی میکنه کنار بیاد ولی نمیتونه و حسادت بهش غلبه میکنه و خواهرشو میکشه=|

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیلام، اول من!
خب مراسم ختم مادرشه، پس یعنی خواهرش هم اونجا بوده، یقیناً شوهر خواهرشو ندیده بوده تاحالا.. و اون مرده، شوهر خواهرشه البته فکر میکنم تو مراسم ختم متوجه‌اش نمیشه.. صبر کرده شاید مرده جلو بیاد یا خودشو آماده کرده که به مرده ابراز علاقه کنه ولی همون موقع میفهمه که ع این شوهر خواهرشه=|
بعد با خودش سعی میکنه کنار بیاد ولی نمیتونه و حسادت بهش غلبه میکنه و خواهرشو میکشه=|
جانا تو اینقدر خوبی و دلت صافه که نمیتونی به یه همچین چیزی جواب درست بدی ???جوابت غلطه عزیزم ?? اما ممنون از تلاشت! ????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میکشه تا تو مراسم ختم خواهرش مرده رو ببینه
قبلا خونده بودمش

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب دوستان یه تاپیک آوردم براتون که خیلی عجیب غریبه و نتیجه اش عجیب تر! شما اگر بتونین به این سوال درست جواب بدین قطعا مشکل روانی دارید و انگیزه ی کشتن آدما در شما بالاس! ??? چون قاتل های سریالی خیلی راحت اینو جواب دادن! ازتون میخوام هر چی به ذهنتون میرسه بنویسید حتی اگر آخرش نتیجه این باشه که شما مشکل دارین با خودتون رو راست باشید! ?.
یک زن در مراسم ختم مادر خود، مردی را می بیند که قبلا او را نمی شناخت.
او با خود اندیشید که این مرد بسیار جذاب است.
او با خود گفت او همان مرد رویایی من است.
و در همان جا عاشق او می شود.
اما هیچگاه از او تقاضای شماره نمی کند و دیگر آن مرد را نمی بیند.
چند روز بعد او خواهر خود را میکشد.
به نظر شما انگیزه ی او از قتل خواهر خود چه بوده است ؟
خواهرشو میکشه: ) تا دوباره اون مرد تو مراسم ختم حضور داشته باشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مرده عاشق خواهرش میشه..
برای همین خواهرشو میکشه!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به نظر من چون دیگه مرد رو ندیده روانی شده خواهر رو کشته

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
اینو خونده بودمش . و اولین حدسم این بود که ایشون چیزش خل بوده ۰_۰

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شاید مرده به خواهرش شماره داده و اونم از حسادت خواهرشو کشته و با خودش گفته اگه اون برا من نباشه برای هیشکی نیست

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین