مناجات دعای مشلول

خط بنفش

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2,881
پسندها
پسندها
2,746
امتیازها
امتیازها
273
سکه
27
درود فرست بر محمد و آل محمد و بر تمامی رسولان و فرشتگان مقرب و همه آنان که فرمانبرداری تو کنند و اجابت را برایش مسلم کردی ای خدا ای خدا ای خدا ای بخشاینده ای بخشاینده ای بخشاینده ای مهربان ای مهربان‏ از تو می خواهم به هر سؤالی که از تو می‏کنند هر یک از آن اشخاصی که از آنها راضی هستی و در نتیجه‏ ای مهربان ای صاحب جلال و بزرگواری ای صاحب جلال و بزرگواری ای صاحب جلال‏ و بزرگواری بدان بدان بدان بدان بدان بدان بدان تو را می خوانم به حق هر نامی که خود را بدان نامیدی یا در یکی از کتابهای‏ خود آن را نازل کردی یا آن را در علم غیب برای خویشتن برگزیدی و بدان وسائلی‏ که عرشت را عزت بخشید و به منتهای رحمت از کتابت و بدانچه «اگر هر درختی که در زمین است‏ قلم باشند و دریا با هفت دریای دیگر که آن را کمک دهند مرکب بود کلمات خدا تمام نمی شد براستی خدا نیرومند و فرزانه است» و از تو می خواهم به حق آن نامهای نیکویت که در قرآن توصیفشان کرده ای‏ و فرموده ای: «و برای خدا است نامهای نیکو پس او را بدان نامها بخوانید» و باز فرمودی «مرا بخوانید تا اجابت کنم شما را» و نیز فرمودی‏ «و هرگاه بندگان من از تو درباره ‏من ‏بپرسند پس‏ من نزدیکم و پاسخ دهم دعای خواننده را هنگامی که مرا بخواند» و فرمودی «ای بندگان من که بر نفس خویش اسراف و زیاده‏ روی کردید از رحمت خدا نومید نشوید که خدا همه گناهان را بیامرزد و او است آمرزنده مهربان» و من از تو می خواهم ای معبودم و می خوانمت پروردگارا و امیدوار توام ای آقای من و از تو طمع اجابت دارم ای مولای من چنانچه به من وعده داده ای و من تو را خواندم چنانچه به من دستور دادی پس انجام ده درباره‏ من آن آنچه را تو شایسته آنی ای کریم و ستایش مخصوص پروردگار جهانیان است و درود خدا بر محمد و آلش همگی 5

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین