تا حالا با کسی شوخی خرکی کردی؟

سوال بسی هیجان انگیز و خاطره انگیزیه ??واسه من که خیلی خاطره انگیزه ولی بیاین بگین تا حالا با کسی شوخی خرکی کردین؟ بی تعارف بیاین بگین ببینم چه استعداد هایی در ناقص کردن و ترکوندن زهله ی دیگران دارین ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب اول از همه خودم تعریف می‌کنم. یه بار روی یه بنده خدایی وسط تابستون وقتی تو خواب ناز بود و رو تشکش یه تشت آب یخ خالی کردم ? ? ? یبارم یخ انداختم تو یقه ی @ermiya.s و فرار کردم ? یبارم باتوم دوستم که تو ماشینش و واسه دفاع شخصی بود رو ورداشتم و از قسمت نازک‌ترش گذاشتم زیر یه نفر و.....! دیگه خودتون بقیه ش رو برید تا ته ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: هیوم
شوخی؟
من تو شوخی و طنز اصلا خوب نیستم.
میشه گفت، افتضاحم:/

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شوخیام بیشتر آسیب رسوندن میشه:/
من قصدم آسیب رسوندن نیست، خودشون آسیب میبینن
ولی خب کیه ک شوخی نکنه اونم از نوع خرکی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بعلللله یه مافوق داشتیم خیلی زورگو بود منم چسب قطره ای ریختم زیرش بنده خدا نشست روش و وقتی خواست بلند شه صندلی هم بهش چسبید هی دور خودش میچرخید طفلک بعد میگفا ارمیااااا بیا کمک منم صندلی رو کشیدم وبعد صدای پاره شدن فاق شلوار بنده خدا فضا رو پررررر کرد :roflym: :roflym:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بعضی موقع ها آره Hanghe. Gif
ولی خب اون فرد بدبخ آسیب میبینهHanghe. Gif
به قول @KIAnaz از قصد نبودهS2137. Gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با پدرم..
بعدش دیگ اون آدم سابق نشدم?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بی آزاری یکی از صفاتیه که خودم توهم می زنم دارم:/

داداشمو خیلی اذیت کردم
ماشینشو پنچر کردم تو یه روز مهم که باید به موقع می رسیده دانشگاشون و باعث شدم دیر برسه و کلی بد بشه براش
تو کفش مارکش تخم مرغ شکوندم و بهش نگفتم خیلی کثافت کاری شد گند خورد به همه جاش
تا مدت ها عادت داشتم هر وقت کاری می کرد که به مزاجم خوش نمیومده یا دعوا کردیم اسپیکر هدفون عطر یا دار و ندارشو از پنجره پرت کنم وسط حیاط برا همین در اتاقش همیشه که نیست قفله:/
عاهاااا من یهو هوس کرد آب یخ بریزم رو بابام همینجوری بی مقدمه بی هوا لیوانو ریختم سرش انقد عصبانی شد با داداشم دوتایی کتک خوردیم هیچ وقتم نفهمیدم داداشمو چرا زد؟:/

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یک بار تو باشکاه بودیم. همه زدن بیرون حنانه چون عادت داره ی ساعت ارایش کنه و فلان دیر میاد
از بگاه فوتبال زدم بیرون قفل کردم
بنده خدا ی نیم ساعتی زد ب درو گریه کردو گف گو خوردمو غلط کردم
من درو باز کردم چنان فرار کردم و چنان کتک خوردم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جوجـــه طـــلا

کاربر خبره
کاربر انجمن
14,037
پسندها
پسندها
6,285
امتیازها