ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #1 پاتریک خطاب به باب اسفنجی : کی میخوای یاد بگیری داداش؟ بعضی از موقع ها "نه" همون "آره" خودمونه... ? SpongeBob SquarePants آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
پاتریک خطاب به باب اسفنجی : کی میخوای یاد بگیری داداش؟ بعضی از موقع ها "نه" همون "آره" خودمونه... ? SpongeBob SquarePants
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #2 پاتریک: باب ... باب اسفنجی: بله پاتریک پاتریک: چرا یکشنبه به دوشنبه انقدر نزدیکه و ما نمیتونیم کاری بکنیم ولی دوشنبه تا یک شنبه خیلی دوره و من از بیکاری حوصلم سر میره! =) ?باب اسفنجی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
پاتریک: باب ... باب اسفنجی: بله پاتریک پاتریک: چرا یکشنبه به دوشنبه انقدر نزدیکه و ما نمیتونیم کاری بکنیم ولی دوشنبه تا یک شنبه خیلی دوره و من از بیکاری حوصلم سر میره! =) ?باب اسفنجی
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #3 آقای خرچنگ: هی پسر چرا به حرفم گوش نکردی و نخوابیدی؟ باب اسفنجی: من سعی کردم بخوابم ولی بی خوابی بیشتر از من سعی کرد! ? SpongeBob SquarePants آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
آقای خرچنگ: هی پسر چرا به حرفم گوش نکردی و نخوابیدی؟ باب اسفنجی: من سعی کردم بخوابم ولی بی خوابی بیشتر از من سعی کرد! ? SpongeBob SquarePants
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #4 پاتریک: یه هواپیما از جنس طلا میخریم! باب اسفنجی: هواپیما از جنس طلا که نمیتونه پرواز کنه! پاتریک: ما دیگه پولداریم؛ قوانین فیزیک رو ما تاثیر نداره! ? باباسفنجی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
پاتریک: یه هواپیما از جنس طلا میخریم! باب اسفنجی: هواپیما از جنس طلا که نمیتونه پرواز کنه! پاتریک: ما دیگه پولداریم؛ قوانین فیزیک رو ما تاثیر نداره! ? باباسفنجی
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #5 باب اسفنجی: من زشتم و به هیچ دردی نمیخورم! پاتریک: چرا! باعث میشی بقیه نسبت به خودشون حس بهتری داشته باشن! ? باباسفنجی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
باب اسفنجی: من زشتم و به هیچ دردی نمیخورم! پاتریک: چرا! باعث میشی بقیه نسبت به خودشون حس بهتری داشته باشن! ? باباسفنجی
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #6 پاتریک: هی باب اسفنجی میدونی چی از صدتا فحش بدتره؟ باب اسفنجی: نه پاتریک! چی از صد تا فحش بدتره؟! پاتریک: دویست تا فحش =) ? باباسفنجی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
پاتریک: هی باب اسفنجی میدونی چی از صدتا فحش بدتره؟ باب اسفنجی: نه پاتریک! چی از صد تا فحش بدتره؟! پاتریک: دویست تا فحش =) ? باباسفنجی
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #7 پاتریک: من سال هاست بیدار میشم، میخورم، میخوابم. حس میکنم به استراحت نیاز دارم! ? باب اسفنجی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #8 دانش هرگز نمیتونه جای دوستی رو بگیره من ترجیح میدم یه احمق باشم! ? باب اسفنجی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #9 پاتریک: باب دوباره اومدم یخچالتو قرض بگیرم. باب: مگه یخچال خودت چشه؟ پاتریک: هیچی فقط خالیه! ? باب اسفنجی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
پاتریک: باب دوباره اومدم یخچالتو قرض بگیرم. باب: مگه یخچال خودت چشه؟ پاتریک: هیچی فقط خالیه! ? باب اسفنجی
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,363 امتیازها امتیازها 648 سکه 969 1/17/24 #10 + پاتریک صدام رو می شنوی؟ - نه اینجا خیلی تاریکه! ? باب اسفنجی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24