♡تولدت مبارک~خط~من♡

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مبــارکــ :dev14:
(۲)
من بە یع تکە کیک خامە راضیم بع ولاSisi3. Gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بــــــــــه بــــــــــه ببین تولد کی شده... مای لاو!
نوزده سال پیش یه همچین روزی، تخس ترین، عصبی ترین، بی اعصاب ترین و در عین حال مهربون و دوست داشتنی ترین موجود دنیا به دنیا اومد و تو دل یه تعداد زیادی آدم جا شد... یکیشم من!
تو رو باید به جرم زیادی دوست داشته شدن اعدام کرد بشر!
اولش خودم می خواستم تاپیک بزنم ولی خیلی بیشعوری بود برم بزنم تو ذوق دختر مردم:/ بعدشم منو تو که از این حرفا نداریم با هم...

در مرحله دوم می خواستم برم عکس بیابم از این تولدیا که اونم خیلی کار خزیه من دوس دارم متفاوت باشم در جریانی ک
خب می خوام همینجوری فک بزنم توام غلط کردی یه کلمشو از سر باز کنی گوسپند نفهم من تک تک این کلمات گوهربارو با عشق نوشتم بی لیاقت.

کسیو داری حتی چند دقیقه حرف زدن باهاش هر چی جنگ اعصاب بوده رو بشوره ببره؟
کسیو داری به هوای بودنش اتفاقای بدو ندید بگیری؟
شده کسی باشه که بابت حضورش ذوق کنی؟...
یکی که بدون نگرانی از سرد شدنش علاقه و محبتت رو بی کم و کاست پیشش جار بزنی؟
کسی که با دیدن ناراحتیش غم دنیا تو دلت بشینه و با شادیش حتی بدترین دردایی که تجربه کردی رو فراموش کنی
یکی که بزرگ ترین معجزه ای که ازش سراغ داری آروم کردن و سر به راه کردنته حتی اگه برای بقیه لجباز ترین آدم دنیا باشی
کسی که بدون منت اهمیت خرجت کنه و بی توقع همیشه گرمای حضورش رو تو هر شرایطی بهت هدیه بده
همون که حتی لحظه ای فکر نبودنش نفس هات رو سنگین کنه و بدون ترس از بیشتر وابسته شدن هر بار بیشتر و بیشتر تو بودنش غرق بشی؟
کسیو داری که با همه اعتبار و اطمینانت بنویسی و امضا کنی لایق این کلمه ست:
رفـــیــــق

من دارم شاید باورتون نشه همین سیاه نکبت خودمو می گم...
پرو نشیا بیریخت

آما آی لاو یو سو ما*چ سیاه خواهی نخواهی همینه که هست بی لیاقت میمون
تولد چهل و پنج سالگیتو خودم با بچه هات سوپرایزت کنیم ایشالاااا دوتا بشه ازت می خوام یدونه دختر بور و لپ گلی یه دونم پسر چشم ابرو مشکی کاکل زری (لازمش اینه زن بور بگیری:/) اسم دخترتو بذاریم بینا اسم پسرتو بذاریم موسی که بعدش من پشت هم صداشون می کنم ترکیب قشنگ بشه
منم قراره برای رحم کردن به بشریت فقط یه پسر تحویل جامعه بدم که تاثیرات مخربم کمتر باشه:/

بعد از همه اینا باید اعتراف کنم که بودنت نعمته و من خیلی بیشتر از یه دوست مجازی مدیونتم
گاهی قضاوتت کردم و ازت دلخور شدم ولی همیشه به این نتیجه رسیدم که برخلاف تفکرات بقیه و چیزی که نشون میدی هیچی ته دلت نیست و مهربون ترین رفیق دنیایی
هر وقت نیاز داشتم کنارم بودی و مثل داداشم برام دل سوزوندی و من هیچ وقت این همه محبتو فراموش نمی کنم و از ته دل از خدا می خوام بهترین ها نسیبت بشه و زندگیت شیرین و پر از آرامش باشه
مشاهده فایل‌پیوست 39048

اما هدیه اصلی که انقده بیریخت شده بود نمی خواستم بفرستم ولی بعدش دیدم وقتی نمونده و من عملا هیییچ شکوفه ای نخوردم...
اول می خواستم فقط تو رو بکشم... بعد دیدم تنایی گنا داری خودمم بغلت کشیدم0.0
تو رو نمی دونم ولی من که خود خودمم
در مورد اختلاف قدی هم چون بیسشو از رو عکس خودمو ممد برداشتم اختلافمون زیاد شده تو هشت سانت کوتا تری از ممد

مشاهده فایل‌پیوست 39047

یه چند تام تجدید خاطره می خوام برات بفرستم معدت سولاخ بشه0.0

مشاهده فایل‌پیوست 39050مشاهده فایل‌پیوست 39051مشاهده فایل‌پیوست 39052مشاهده فایل‌پیوست 39053

تولدت مبارک رفیق خلم ایشالا یه عمر طولانی و شیرین به همراه عقلی سالم خدا بهت بده
حتی اگه یه روز بزرگ شدی و از اینجا رفتی منو یادت نره و سعی کن ارتباطمونو حفظ کنی
و اینم یادت نره
من بی تو میمیرم نکبت بیریخت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
To see you happy on your birthday is all I desire. I hope you get whatever you wish for
تبریک میگم... :rose:

آخرین ویرایش:
@خط سیاه و باری دیگر مجددا تبریک.....خسته شدم انقدر تبریک گفتم...ای بابا ....یه بار ب دنیا اومدی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰تبریک گفتم???♥️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بــــــــــه بــــــــــه ببین تولد کی شده... مای لاو!
نوزده سال پیش یه همچین روزی، تخس ترین، عصبی ترین، بی اعصاب ترین و در عین حال مهربون و دوست داشتنی ترین موجود دنیا به دنیا اومد و تو دل یه تعداد زیادی آدم جا شد... یکیشم من!
تو رو باید به جرم زیادی دوست داشته شدن اعدام کرد بشر!
اولش خودم می خواستم تاپیک بزنم ولی خیلی بیشعوری بود برم بزنم تو ذوق دختر مردم:/ بعدشم منو تو که از این حرفا نداریم با هم...

در مرحله دوم می خواستم برم عکس بیابم از این تولدیا که اونم خیلی کار خزیه من دوس دارم متفاوت باشم در جریانی ک
خب می خوام همینجوری فک بزنم توام غلط کردی یه کلمشو از سر باز کنی گوسپند نفهم من تک تک این کلمات گوهربارو با عشق نوشتم بی لیاقت.

کسیو داری حتی چند دقیقه حرف زدن باهاش هر چی جنگ اعصاب بوده رو بشوره ببره؟
کسیو داری به هوای بودنش اتفاقای بدو ندید بگیری؟
شده کسی باشه که بابت حضورش ذوق کنی؟...
یکی که بدون نگرانی از سرد شدنش علاقه و محبتت رو بی کم و کاست پیشش جار بزنی؟
کسی که با دیدن ناراحتیش غم دنیا تو دلت بشینه و با شادیش حتی بدترین دردایی که تجربه کردی رو فراموش کنی
یکی که بزرگ ترین معجزه ای که ازش سراغ داری آروم کردن و سر به راه کردنته حتی اگه برای بقیه لجباز ترین آدم دنیا باشی
کسی که بدون منت اهمیت خرجت کنه و بی توقع همیشه گرمای حضورش رو تو هر شرایطی بهت هدیه بده
همون که حتی لحظه ای فکر نبودنش نفس هات رو سنگین کنه و بدون ترس از بیشتر وابسته شدن هر بار بیشتر و بیشتر تو بودنش غرق بشی؟
کسیو داری که با همه اعتبار و اطمینانت بنویسی و امضا کنی لایق این کلمه ست:
رفـــیــــق

من دارم شاید باورتون نشه همین سیاه نکبت خودمو می گم...
پرو نشیا بیریخت

آما آی لاو یو سو ما*چ سیاه خواهی نخواهی همینه که هست بی لیاقت میمون
تولد چهل و پنج سالگیتو خودم با بچه هات سوپرایزت کنیم ایشالاااا دوتا بشه ازت می خوام یدونه دختر بور و لپ گلی یه دونم پسر چشم ابرو مشکی کاکل زری (لازمش اینه زن بور بگیری:/) اسم دخترتو بذاریم بینا اسم پسرتو بذاریم موسی که بعدش من پشت هم صداشون می کنم ترکیب قشنگ بشه
منم قراره برای رحم کردن به بشریت فقط یه پسر تحویل جامعه بدم که تاثیرات مخربم کمتر باشه:/

بعد از همه اینا باید اعتراف کنم که بودنت نعمته و من خیلی بیشتر از یه دوست مجازی مدیونتم
گاهی قضاوتت کردم و ازت دلخور شدم ولی همیشه به این نتیجه رسیدم که برخلاف تفکرات بقیه و چیزی که نشون میدی هیچی ته دلت نیست و مهربون ترین رفیق دنیایی
هر وقت نیاز داشتم کنارم بودی و مثل داداشم برام دل سوزوندی و من هیچ وقت این همه محبتو فراموش نمی کنم و از ته دل از خدا می خوام بهترین ها نسیبت بشه و زندگیت شیرین و پر از آرامش باشه
مشاهده فایل‌پیوست 39048

اما هدیه اصلی که انقده بیریخت شده بود نمی خواستم بفرستم ولی بعدش دیدم وقتی نمونده و من عملا هیییچ شکوفه ای نخوردم...
اول می خواستم فقط تو رو بکشم... بعد دیدم تنایی گنا داری خودمم بغلت کشیدم0.0
تو رو نمی دونم ولی من که خود خودمم
در مورد اختلاف قدی هم چون بیسشو از رو عکس خودمو ممد برداشتم اختلافمون زیاد شده تو هشت سانت کوتا تری از ممد

مشاهده فایل‌پیوست 39047

یه چند تام تجدید خاطره می خوام برات بفرستم معدت سولاخ بشه0.0

مشاهده فایل‌پیوست 39050مشاهده فایل‌پیوست 39051مشاهده فایل‌پیوست 39052مشاهده فایل‌پیوست 39053

تولدت مبارک رفیق خلم ایشالا یه عمر طولانی و شیرین به همراه عقلی سالم خدا بهت بده
حتی اگه یه روز بزرگ شدی و از اینجا رفتی منو یادت نره و سعی کن ارتباطمونو حفظ کنی
و اینم یادت نره
من بی تو میمیرم نکبت بیریخت
امیر بعدا بیا پی وی?
این همه حرفای قشنگت که با فحش قشنگترم شده رو کجا بزارم که جلو چشمم باشه همیشه؟
از این همه محبتت لال شدم رفت..عاشق نقاشیتم شدم و در آخر خیلی بیشعوری من گشنمه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Zizi
@خط سیاه و باری دیگر مجددا تبریک.....خسته شدم انقدر تبریک گفتم...ای بابا ....یه بار ب دنیا اومدی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰تبریک گفتم???♥
تو باید تا اخر امشب بهم تبریک بگی قشنگ ترین بلایی بودم که به سرت اومدم?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین