بدنیا اومدنت مبارک پیشو ?

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Neko
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
طراح قشنگم
دخترکم مرسی که باعث شدی بشناسمت??
واقعاً اگه تو جزو تیم نبودی وبتون‌ها انقدر پرطرفدار نمیشد?
دوست دارم و امیدوارم امسال زندگیت پر از عشق، سلامتی و اصل مطلب پول باشه?❤?

Happy birthday dear neko

You are one of the most talented person I ever seen, I hope you always stay beside me?

جیغ حدیث??? خیلی ممنونم، امیدوارم زندگی خودتم پر از موفقیت و شادی و پول&-& باشه??
مطمئن باش بیشترین تاثیرِ پر طرفدار شدنِ وبتونا ترجمه های خفن و عالیِ خودت و تیمت بودن!✨ شماها فوق‌العاده‌اید!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدتتتت مبارک پیشی خانم
ما آرزوی بهترین ها??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
مبارک باشه:dance1:
حالا دست دست

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Neko
روزی روزگاری یه آدم بیسوات به نکو توی باکس گفت نیکو و بعد از دو روز بلاخره قبول کرد نکو ینی گربه0.0
بعد به این گربه محترم هی اسرار کردم : بابا پاشو بیا پروفم برو بچ جمعشون جمعه بیا خوش می گذره
اما موضع سفت و سخت پیشی این بود:
من کسیو نشناسم پروفش نمی رم:/
ایح ایح مامانم اینا
این تفکر من بود اولش
بعد یه هفته بلاخره معجزه شد و یک عدد نکو که اون زمانا یه چی تو مایه ای سرخابی نظارت بود افتخار داد اومد پروفم
همونجا خیلی یهویی و ناگهانی تصمیم گرفتیم داستانک بدیم بیرون0.0
اونجا شد آغاز همکاری برای نوشتن داستانک که هر کس نخونده تا حالا ایشالا زیر شکنجه سفید جان دهد
بعد از اون من یه حرکت موذیانه زدم و با کلی غر غر و آه و ناله دلش رو به رحم آوردم و گولش زدم که بیاد جای من ناظر باکس بشه و خوشبختانه عملیات موفقیت آمیز بود و گربه شد این رنگی که میبینید
از دوستی با شما خیلی خرسندم سرکار خانم
تولدت شاد و پر از لحظات دلنشین
صد ساله بشی!
مشاهده فایل‌پیوست 41261

آخرین ویرایش توسط مدیر:
روزی روزگاری یه آدم بیسوات به نکو توی باکس گفت نیکو و بعد از دو روز بلاخره قبول کرد نکو ینی گربه0.0
بعد به این گربه محترم هی اسرار کردم : بابا پاشو بیا پروفم برو بچ جمعشون جمعه بیا خوش می گذره
اما موضع سفت و سخت پیشی این بود:
من کسیو نشناسم پروفش نمی رم:/
ایح ایح مامانم اینا
این تفکر من بود اولش
بعد یه هفته بلاخره معجزه شد و یک عدد نکو که اون زمانا یه چی تو مایه ای سرخابی نظارت بود افتخار داد اومد پروفم
همونجا خیلی یهویی و ناگهانی تصمیم گرفتیم داستانک بدیم بیرون0.0
اونجا شد آغاز همکاری برای نوشتن داستانک که هر کس نخونده تا حالا ایشالا زیر شکنجه سفید جان دهد
بعد از اون من یه حرکت موذیانه زدم و با کلی غر غر و آه و ناله دلش رو به رحم آوردم و گولش زدم که بیاد جای من ناظر باکس بشه و خوشبختانه عملیات موفقیت آمیز بود و گربه شد این رنگی که میبینید
از دوستی با شما خیلی خرسندم سرکار خانم
تولدت شاد و پر از لحظات دلنشین
صد ساله بشی!
مشاهده فایل‌پیوست 41261

جیغ اون آه و ناله‌هات الکی بود لعنتی؟?? گولم زدیT-T
ولی بگم هنوز هنوزه از اینکه گولت رو خوردم و ناظر شدم پشیمون و ناراحت نیستم7-7
عا پس میخای بیام پروفت هوم؟? پارت بعدی داستانکمون رو بزار میام اونجا جیغ جیغ میکنم&-&
و در آخر.. خیلی ازت ممنونم بابت این متن و این پیشیِ جذاب&-&???? همیشه موفق باشی و کنکور رتبه یک بشی
7-7(باید باشی!)
پ.ن: نیکو یا نکو هرچی صدام کنن مشکلی ندارم باهاش???
??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Alien
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین