E Essence مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,226 پسندها پسندها 2,356 امتیازها امتیازها 328 سکه 24 1/18/24 #1 توی خونه مدرسه پاتوق و... خانواده دوستات همکارا و... چی صدات میکنن؟ اسپم ندید Sisi3. Gif آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
E Essence مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,226 پسندها پسندها 2,356 امتیازها امتیازها 328 سکه 24 1/18/24 #2 مینوز(ک نم چرا از خودشون دراوردن اینو:/) مین مین مین اسی (ٍEssence) اسینسی اسانس Sisi3. Gif داوشم داش Hmmm. Gif آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
مینوز(ک نم چرا از خودشون دراوردن اینو:/) مین مین مین اسی (ٍEssence) اسینسی اسانس Sisi3. Gif داوشم داش Hmmm. Gif
B Blue کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 532 پسندها پسندها 1,180 امتیازها امتیازها 153 سکه -12 1/18/24 #3 Dawshtm گفت: توی خونه مدرسه پاتوق و... خانواده دوستات همکارا و... چی صدات میکنن؟ اسپم ندید Sisi3. Gif کلیک کنید تا گسترش یابد... ملی ملیکا ملیک کمالSisi3. Gif آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Dawshtm گفت: توی خونه مدرسه پاتوق و... خانواده دوستات همکارا و... چی صدات میکنن؟ اسپم ندید Sisi3. Gif کلیک کنید تا گسترش یابد... ملی ملیکا ملیک کمالSisi3. Gif
L Lidiya مهمان 1/18/24 #4 بابام : پریس. کلمه ی پریس رو اولین نفر بابام گفت. به خواهرم هم میگه پَرَس مامانم : دختر لوسمدختر گلم _دختر خودم گاهی اینو ریتمیک میگه ?گاهی هم تک به تک کلا هربار یه جور صدا میکنه. اقوام همه بدون استسنا : پریسا جان ? پسر عمو کوچیکم هم میگه آقای ایمنی :/ بچه های اقوام میگن دَبیسا ? مامان بزرگ پدری و عمه همیشه میگن : دُخی مدرسه ریحانه و دوستام میگفتن آنجلینا جولی کرج اومد? بقیه دوستان مجازی همگی پریس یا گیسو چقدر اسم دارم ?? آخرین ویرایش: 1/18/24
بابام : پریس. کلمه ی پریس رو اولین نفر بابام گفت. به خواهرم هم میگه پَرَس مامانم : دختر لوسمدختر گلم _دختر خودم گاهی اینو ریتمیک میگه ?گاهی هم تک به تک کلا هربار یه جور صدا میکنه. اقوام همه بدون استسنا : پریسا جان ? پسر عمو کوچیکم هم میگه آقای ایمنی :/ بچه های اقوام میگن دَبیسا ? مامان بزرگ پدری و عمه همیشه میگن : دُخی مدرسه ریحانه و دوستام میگفتن آنجلینا جولی کرج اومد? بقیه دوستان مجازی همگی پریس یا گیسو چقدر اسم دارم ??
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته خانم نمونه شاعر نوشتهها نوشتهها 6,800 پسندها پسندها 13,866 امتیازها امتیازها 703 سکه 1,469 1/18/24 #5 بابام: مصی بابا مامانم:معصوم پری: ماسوله رفقا: بلو داربین: گاهی بلوزیلا متین: نساگنگ آیدا و زردک :مهصوم آبجیم: مص مص دیده شده مسی هم صدام میزنن -_- یه رفیقیم که خودش اسمش عین منه: مصی بانو ردبری، بلوبدبری، بلوبروبری زیادن دیگه همینا یادم اومد آخرین ویرایش: 1/18/24
بابام: مصی بابا مامانم:معصوم پری: ماسوله رفقا: بلو داربین: گاهی بلوزیلا متین: نساگنگ آیدا و زردک :مهصوم آبجیم: مص مص دیده شده مسی هم صدام میزنن -_- یه رفیقیم که خودش اسمش عین منه: مصی بانو ردبری، بلوبدبری، بلوبروبری زیادن دیگه همینا یادم اومد
C crocodile کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 876 پسندها پسندها 1,428 امتیازها امتیازها 233 سکه -25 1/18/24 #6 دوستام : زَهَر تبر (اشاره به تبر گوشه اتاقم )??? دوستام : مو طلایی مامانم : زهراااااا بابام: بی ریخت ، اسکل مالیاتی ??? مینو @Dawshtm : زرا ? پریس : @Gisow Aramis : زری ? دوستان : وحشی چاقو باز ? ایشان : @AmirAli : تمساح ? معلمم : شما خانوم ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
دوستام : زَهَر تبر (اشاره به تبر گوشه اتاقم )??? دوستام : مو طلایی مامانم : زهراااااا بابام: بی ریخت ، اسکل مالیاتی ??? مینو @Dawshtm : زرا ? پریس : @Gisow Aramis : زری ? دوستان : وحشی چاقو باز ? ایشان : @AmirAli : تمساح ? معلمم : شما خانوم ?
L Lidiya مهمان 1/18/24 #7 crocodile گفت: دوستام : زَهَر تبر (اشاره به تبر گوشه اتاقم )??? دوستام : مو طلایی مامانم : زهراااااا بابام: بی ریخت ، اسکل مالیاتی ??? مینو @Dawshtm : زرا ? پریس : @Gisow Aramis : زری ? دوستان : وحشی چاقو باز ? ایشان : @AmirAli : تمساح ? معلمم : شما خانوم ? کلیک کنید تا گسترش یابد... دروغ میگه من فقط بعضی وقتا میگم زری بیشتر عروسک صداش میکنم آخرین ویرایش: 1/18/24
crocodile گفت: دوستام : زَهَر تبر (اشاره به تبر گوشه اتاقم )??? دوستام : مو طلایی مامانم : زهراااااا بابام: بی ریخت ، اسکل مالیاتی ??? مینو @Dawshtm : زرا ? پریس : @Gisow Aramis : زری ? دوستان : وحشی چاقو باز ? ایشان : @AmirAli : تمساح ? معلمم : شما خانوم ? کلیک کنید تا گسترش یابد... دروغ میگه من فقط بعضی وقتا میگم زری بیشتر عروسک صداش میکنم
T Ti_TaN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 767 پسندها پسندها 883 امتیازها امتیازها 183 سکه -12 1/18/24 #8 طن طن یا طن همه بچه های انجمن صدام میکنن طنی یا طنو همکلاسی ها و رفیقای فابم طنابو طاووسم که بخوان اذیت کنن بعضی از بچه ها صدام میکنن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
طن طن یا طن همه بچه های انجمن صدام میکنن طنی یا طنو همکلاسی ها و رفیقای فابم طنابو طاووسم که بخوان اذیت کنن بعضی از بچه ها صدام میکنن
T TELMATELMA عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 9,122 پسندها پسندها 6,512 امتیازها امتیازها 503 سکه 119 1/18/24 #9 خانوادم زیبا صدا میکنن، دوستام قاطی و مدرسه هم فاطیماه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
F f@teme کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 450 پسندها پسندها 219 امتیازها امتیازها 63 سکه 16 1/18/24 #10 فاطمه...فاطی...فاط...فا...اسب...لوس? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24