B Bahar Shaygan کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 7 پسندها پسندها 119 امتیازها امتیازها 28 سکه 0 1/16/24 #21 Hosein گفت: من فکر میکردم توی عید تولدته نگو که اسمت منو برا 2 سال توی سوتفاهم گذاشته بوده کلیک کنید تا گسترش یابد... =)) قرار بوده توی فروردین بیام؛ ولی دکتر فرمودن این بچه بدنش کامل شده لازم نیست صبر کنیم دیگه. کلن از جنینی همهچی تموم بودم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Hosein گفت: من فکر میکردم توی عید تولدته نگو که اسمت منو برا 2 سال توی سوتفاهم گذاشته بوده کلیک کنید تا گسترش یابد... =)) قرار بوده توی فروردین بیام؛ ولی دکتر فرمودن این بچه بدنش کامل شده لازم نیست صبر کنیم دیگه. کلن از جنینی همهچی تموم بودم
B Bahar Shaygan کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 7 پسندها پسندها 119 امتیازها امتیازها 28 سکه 0 1/16/24 #22 ida گفت: تولدت مبارک عزیزم کلیک کنید تا گسترش یابد... متشکرم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
H Hosein کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 486 پسندها پسندها 2,691 امتیازها امتیازها 203 سکه 3 1/16/24 #23 Bahar Shaygan گفت: =)) قرار بوده توی فروردین بیام؛ ولی دکتر فرمودن این بچه بدنش کامل شده لازم نیست صبر کنیم دیگه. کلن از جنینی همهچی تموم بودم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماشالا حالا عیب نداره یه تولدم توی فروردین میگیریم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Bahar Shaygan گفت: =)) قرار بوده توی فروردین بیام؛ ولی دکتر فرمودن این بچه بدنش کامل شده لازم نیست صبر کنیم دیگه. کلن از جنینی همهچی تموم بودم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماشالا حالا عیب نداره یه تولدم توی فروردین میگیریم
B Bahar Shaygan کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 7 پسندها پسندها 119 امتیازها امتیازها 28 سکه 0 1/16/24 #24 Hosein گفت: ماشالا حالا عیب نداره یه تولدم توی فروردین میگیریم کلیک کنید تا گسترش یابد... عالیه، هر کی نخواد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Hosein گفت: ماشالا حالا عیب نداره یه تولدم توی فروردین میگیریم کلیک کنید تا گسترش یابد... عالیه، هر کی نخواد