مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #31 چقد این افطاری خوبه واقعاً همیشه جای خالی یه وعده غذایی رو بین ناهار و شامم احساس میکردم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #32 خبر فوری خبر فوری به اطلاع کلیه عزیزان گرامی میرساند که دراین ایام مبارک رمضان اگر اعلامیهاي و خبری مبنی بر این که فلان مسجد افتخار دارد شما روزه داران رابه افطاری با چلوکباب با نوشابه همراه با سبزی و سالاد دعوت نماید سریعا این بنده حقیر را خبر کرده تا با هم برویم. با سپاس? من الله توفیق? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
خبر فوری خبر فوری به اطلاع کلیه عزیزان گرامی میرساند که دراین ایام مبارک رمضان اگر اعلامیهاي و خبری مبنی بر این که فلان مسجد افتخار دارد شما روزه داران رابه افطاری با چلوکباب با نوشابه همراه با سبزی و سالاد دعوت نماید سریعا این بنده حقیر را خبر کرده تا با هم برویم. با سپاس? من الله توفیق?
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #33 اینایی که میگن سر افطار به یادتون بودم الکی میگن آدم سر افطار باباش رو هم نمیشناسه دیگه به یاد این و اون بودن و دعا کردن که جای خود داره???? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
اینایی که میگن سر افطار به یادتون بودم الکی میگن آدم سر افطار باباش رو هم نمیشناسه دیگه به یاد این و اون بودن و دعا کردن که جای خود داره????
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #34 منم دلم می خواست شکست عشقی بخورم . . اما روزه ام . . فقط سحری و افطاری می خورم…?? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #35 بابام میگه نمیخوام روزه بگیری.. میگه اینجوری که تو سحری و افطاری میخوری حساب کردم کفاره شو بدم کمتر در می آد!!!??? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
بابام میگه نمیخوام روزه بگیری.. میگه اینجوری که تو سحری و افطاری میخوری حساب کردم کفاره شو بدم کمتر در می آد!!!???
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #36 هر شماره بامیه 80 کالری یعنی چیزی معادل 5 قاشق غذاخوری برنج و هر 100 گرم زولبیا 450 کالری تقریباً معادل 1 بشقاب برنج است! فقط به جهت کوفت کردن خوشیهاي افطاری دوستان عرض شد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
هر شماره بامیه 80 کالری یعنی چیزی معادل 5 قاشق غذاخوری برنج و هر 100 گرم زولبیا 450 کالری تقریباً معادل 1 بشقاب برنج است! فقط به جهت کوفت کردن خوشیهاي افطاری دوستان عرض شد
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #37 باسلام به همه ی و آرزوی قبولی طاعات، بدینوسیله از شما دعوت می شود فردا شب بعداز اذان مغرب سر ساعت ۸/۳۰ جهت صرف افطاری دستان خودرا حتماً تمیز بشویید. التماس دعا… آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
باسلام به همه ی و آرزوی قبولی طاعات، بدینوسیله از شما دعوت می شود فردا شب بعداز اذان مغرب سر ساعت ۸/۳۰ جهت صرف افطاری دستان خودرا حتماً تمیز بشویید. التماس دعا…
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #38 این که سر سحری 50 تا لیوان آب بخورید و انتظار داشته باشین تو روز تشنه نشید … این آپشن ذخیره آب فقط ویژه شتر هست. خودتونو منفجر نکنین. باتشکر روابط عمومی آب و فاضلاب آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
این که سر سحری 50 تا لیوان آب بخورید و انتظار داشته باشین تو روز تشنه نشید … این آپشن ذخیره آب فقط ویژه شتر هست. خودتونو منفجر نکنین. باتشکر روابط عمومی آب و فاضلاب
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #39 خدایی ادای روزه دار بودن رو درآوردن از خود روزه گرفتن سخت تره از بس باید دنبال جای امن برای یواشکی آب خوردن باشیم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
خدایی ادای روزه دار بودن رو درآوردن از خود روزه گرفتن سخت تره از بس باید دنبال جای امن برای یواشکی آب خوردن باشیم
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,465 امتیازها امتیازها 293 سکه 109 1/16/24 #40 یه لواشک ترش و بزرگ دارم چسبوندم به دیوار اتاقم ولی نمیخورمش گذاشتمش وقتایی که تشنمه ولی روزه ام و نمی تونم برم آب بخورم نگاش کنم هی آب دهنمو قورت بدم تشنگیم رفع شه ..!!??? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یه لواشک ترش و بزرگ دارم چسبوندم به دیوار اتاقم ولی نمیخورمش گذاشتمش وقتایی که تشنمه ولی روزه ام و نمی تونم برم آب بخورم نگاش کنم هی آب دهنمو قورت بدم تشنگیم رفع شه ..!!???