همگانی [اِعتِـــرافِ کِتــاب‌خـــوان‌هــــا]

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع سُرمه.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

{بسمه تعالی}

کتاب، بزرگ‌ترین اختراع بشر است.

کتاب‌خوان‌های عزیز!
از شما تقاضا می‌شود تا در این تاپیک اعتراف‌های خود را در باب کتاب‌ها و هر موضوعی که به کتاب مربوط می‌شود را با ما به اشتراک بگذارید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#اعتراف یک
اعتراف میکنم جلد کتاب جدیدی که گیرم اومده رو میبلعم از بس نگاش میکنم تا وقتی بتونم بخونمش

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#اعتراف یک

اعتراف میکنم اغلب اوقات سر خریدن کتاب و خود کتاب کلاه سرم می‌ره..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#اعتراف یک

حدود چهار سال پیش از دختر عموی پدرم [??] کتاب گرفتم و تا الان هنوز پسش ندادم ؛ چون روم نمیشه بعد این همه سال برم و کتاب‌هاش رو بدم. و خب من موندم چهار سال پیش قصه‌های صمد بهرنگی رو با چه انگیزه‌ای ازش گرفتم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#اعتراف یک

روی کتاب هام حساسم اون قدر حساس که خواهرم می خواست کتاب
"خود واقعی ات باش دختر" رو برداره و بخونه من ندادم بهش.
چون فکر می کنم شاید برگه هاش تا بشه کثیف بشه و...
و بعد با خودم حس کردم که خب اونم بخونه این کتاب رو عیبی نداره و بعد از اینکه کُلی ناراحت شد صداش زدم گفتم بیا هرکدوم از کتابام که دوست داشتی بردار

آخرین ویرایش:
#اعتراف دو

اعتراف می کنم یه بار که رفته بودم کتابخونه دوست دوران راهنماییم اونم یه دختر تپل خیلی مسخره که تا یه کلمه می گه من غش می کنم از خنده.
و فامیلیش هم کِشانی بود.
اینجوری بگم که سکوت مطلق بعد ما حتی به هم دیگه نگاه هم می کردیم خندمون می گرفت.
اینقدر خندیدیم که همه چپ چپ نگاه می کردن و آخر سر صداشون در اومد. ما هم رفتیم دسشویی حسابی خندیدیم و باز برگشتیم وقتی برگشتیم همون جلوی در خندمون گرفت و تصمیم گرفتیم برگردیم خونه و هیچوقت با هم همزمان پامون رو نذاریم اونجا

آخرین ویرایش:
#اعتراف
اعتراف میکنم آخرین کتابی ک سفارش دادم و دیروز به دستم رسیده به اندازه کتاب‌های قبلی زیبا نیست : ( و با دو برابر قیمت هم خریداری شده نصمنیمنین:/

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#اعتراف یک
اعتراف میکنم که بهش حسودیم شد وقتی دیدم داره هری پاتر رو زبان اصلی میخونه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#اعتراف یک

بهترین کتابی رو که خوندم و خیلی عاشقشم و میتونم هزار بار دیگه هم بخونمش رو هنوز وقت نکردم جلد دو و سه و چهارش رو بگیرم بخونم
.:cry:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#اعتراف دو

یه کتاب که دوماه منتظر موندم و بالاخره خریدمش رو فقط نصفشو خوندم و این جریان مال دو سال پیشه
:cautious:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین