نقد کاربر نقد رمان مرا از یاد نبر | نرجس شهبازی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Zahra_sbn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

مشاهده فایل‌پیوست 50458
نام رمان: مرا از یاد نبر !
نویسنده: نرجس شهبازی .
ژانر: عاشقانه .
خلاصه:
دردها را چه کسی می‌شمارد؟ آن‌ها دردها را شب، موقع خواب می‌شمارند تا با بغضی سر باز نکرده، خواب‌شان ببرد. همان آدم‌های غمگینِ خودمان را می‌گویم، آدم‌های غمگین؛ آدم‌هایی از جنس سارا آزادگان! آدم‌هایی را می‌گویم که عاشقند و می‌خندند، عاشقند و می‌رقصند، عاشقند و عاشق می‌مانند و، عاشق میمیرند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ن والقلم و ما یسطرون.

داستان خوب و پرکشش شروع شد، آرام آرام بعضی از گره ها باز شد تا ما بتوانیم درون قالب رمان جا بیفتیم. هنوز تعداد زیادی گره در بخش اول داستان باقی مانده که زمان برای رفعشان لازم است.
شخصیت پردازی متوسط رو به قوی بود، و ما استایل های متفاوتی رو توی هر شخصیت می‌دیدیم. مسئله قابل بحث شخصیت عطا خان هست، که ثبات درستی ندارد. من انتظار کشش بیشتر و کاریزماتیک تر بودن این شخصیت رو داشتم، چون نقش مهمی در روند داستان داره اما اونچنان که باید بهش پرداخته نشده.
فضا سازی هم مناسب بود اما گاهی اغراق دیده میشد...گفتگوهایی که بین اعضای این خانواده رد وبدل میشه باید پر تنش تر و طبیعی تر باشه. شرایطی که دختر داستان داره سریع طبیعی شد، بالاخره دو سال نبوده و یه سریی نقاط عطف قابل گسترش و قابل مانوردهی باید وجود داسته باشه.

در کل از داستان خوشم اومده، موفق باشید❤

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام نرجس جان?
واقعیتش من تو رمان خیلی سخت پسندم ولی از رمانت خوشم اومد?
از اینکه اولش گنگ بود و کم کم شخصیت‌ها معرفی شدن و هم زبان نوشته شدن رمان، مثل برخی از رمان‌هایی که ادبی می‌نویسن ولی به دل نمی‌شینه نبود! آدم رو در خودش غرق می‌کرد?
کلا بگم قشنگ بود و البته دو سه جا از حواس پرتی حروف "را" و... رو جا گذاشته بودی و یه جا هم اوقات رو اقات نوشته بودی?
*من وقتی مشکلی تو رمانی نمی‌بینم که بهش گیر بدم چهار چشمی دنبال غلط املاییا می‌گردم?

موفق باشی?
۱۴۰۰/۱/۳۱
☆تیم کتابخوانی انجمن کافه نویسندگان☆

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Zahra_sbn

کاربر فعال
کاربر انجمن
940
پسندها
پسندها
455
امتیازها
امتیازها
113
سکه
9
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین