تولدت مبارک چشم عسلی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع atn.b
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
های آتنا
هعی... خب
ما یعنی من و آبی خب در حال حاضر دو تا بچه خر خونیم که نه پیج چند کایی داریم? (حالا بماند که با وب میایم?) نه چیزی ته جیبمون هست که کادوی در خور بگیریم... تازههه من ویروس پاش طبیعی ام الان بیرونم نمیشه رفت اون آبی هم که چسبیده به گلی بر نمیگرده خونشون.
ولی ولی ولی
دوست دارم بدونی تو برامون خیلی خیلی عزیزی و اگه در توانمون بود مطمئن باش همه کاری برات می کردیم.
یه چیزای ناقابلی برات آماده کردیم امیدوارم حداقل یه در صد چیزایی که برای تولدت داشتی دوسشون داشته باشی.
مشاهده فایل‌پیوست 52083

اردیبهشت طعم عسل دارد...
شیرینی اش هنوز زیر زبان تقویم باقیست!
تمام لحظه هایش...
غرق در حریر لطیف نگاهت رنگ و بوی صبحگاهی را دارد که مس*ت است از عطر رز های طلایی رنگ.
مگر چقدر شیرین است؟! عسل پیش چشمان مهربانت کم می آورد...

مشاهده فایل‌پیوست 52084
یادته کوچولو بودیم اون اولا که همو تو کلاس دیدیم؟؟
من اون موقعا از تو خوشم نمی اومد?? یعنی کلا از چشم رنگی ها خوشم نمی اومد فکر می کردم هر کس خوشگل باشه خودشو میگیره و در کل ذهنیتم از شم رنگی جماعت داغون بود? خا حالا از تخسی من در کودکی چشم پوشی کنید...
ولی وقتی یه کوچولو شناختمت و فهمیدم تا چه حد می تونی مهربون و خونگرم باشی و یه دوست تمام عیار برای اطرافیانت باشی و قطعا اصلا مغرور و خودبین هم نبودی و نیستی، یهویی انقد باهات خوب شدم که حتی تا چند سال بعد از تموم شدن اون کلاسا هم خاطره های بچگیمون رو یادم نرفت...
مشاهده فایل‌پیوست 52085

بیا بریم قلم چی... کلاس مدرسه دوست بود فکر کنم فیزیک...
آبتین نشونت داد گفت اینم یکی از دخترای عوضی و خفنه که نخونده بیست میگیره?
یادته خیلی ریلکس و عادی گفتم عاره میشناسمش همکلاسی زبانم ? بود یه مدت...
قیافتو یادتهههه?? من تا عمر دارم اون روزو یادم نمیره و اینکه...
بمونی برامون دختر خفن?
مشاهده فایل‌پیوست 52087

جهان را خوب نگاه کن!
جهانت...
جهانم...
جهانشان...
حال برای چند لحظه چشمانت را ببند و تصویر شیرین لبخندت را، چشمان همیشه خمارت و حاله های روشن گیسوانت را از جهانمان محو کن!
چند نفر دیگر نمی خندند؟!
چند نفر وجودشان یخ زده؟!
چند نفر تنها شدند و قلبشان سنگ شده؟!
دیگر کافیست!... چشمانت را باز کن جهانم تاب تاریکی ندارد... .

یه جوری به دیوونه بازیامون، به شیطنتا و ایسگا کردنامون و یه بند قهقهه زدنا عادت کردم که حاضرم زندگیم همینجا استپ بشه؛ بزرگ نشیم عاقل نشسم دغدغه نیاد تو زندگیمون و همینجوری کنار هم خوش بمونیم و نفهمیم آدم بزرگ شدن یعنی چی.
من عاشق این روزای پر ماجرای کنکوری ام چون با تو و بچه ها تجربش کردم.

یادته با آبتین می نشستین برای من جلسه می ذاشتید که خل بازیا و استرسا رو بذارم کنار و عادام باشم?? من هیچ وقت یادم نمیره حرفاتونو چون از ته دل برام ارزشمنده اهمیت دادنا و نگرانیاتون
و آرزو می کنم تا سال ها تولدتو کنار ما باشی تا تک تک لحظه هاش رو جبران کنم.

آبتین برات کلیپ درست کرده لاو
ببین چ قشنگ شده بچم با استعداده

می دونی آتن؟! تو توانایی اینو داری تصور بقیه رو زیر و رو کنی و خودت متوجه نیستی کلا که چقدر می تونی دوست داشتنی و عزیز باشی و دقیقا همونی باشی که دوستات از داشتنت احساس شادی کنن انننقد که گاوی میمون ???

و الان که کلا جای بحثی نذاشتیم بمونه بذار اینو راحت بگم?

آتنم! تولدت مبارک چشم عسلی دوست داشتنی امیدوارم به همه آرزوهات برسی و تا سال دیگه که تولدتو جشن میگیریم به اون چیزی که لایقشی برسی
و اینکه تو خیلی هم باهوشی و اینکه تا الان حس می کنی جمع نکردی حسی کاذب بیش نیس بشین بخون خره من بی شما دوتا گاو دانشگا نمیرم

بیا آبتین حرکت آخرو انتهاری زد همه چرت و پرتامو عکس نوشته کرد بچم پیشرفت کرده
inshot_20210506_182550369_8wcf.jpg
یه صوتی هم هس صبر کن الان میارمش

@atn.b

آخرین ویرایش:
•تولدت مبارک•

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Noah
تولدت مبارک باشع??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
مبارکه??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
تولدت مبارک
موفق و پیروز باشی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریکات????

امیر اون صوتیه کو؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Alien
تولدت مبارک آتنا?❤?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مبارک باشه انشالله اروزهات خاطره شن??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت پرتکرار آتنا جان??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک عروسسسس خشنگممممم :dev14: :hambre::dancer2:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب آتن هر چی بود علی گف ??? ولی گفتم بازم بت تبریک بگم تولدتو چشم عسلی امیدوارم که از ویدیوم خوشت اومده باشه ❤

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: atn.b
های آتنا
هعی... خب
ما یعنی من و آبی خب در حال حاضر دو تا بچه خر خونیم که نه پیج چند کایی داریم? (حالا بماند که با وب میایم?) نه چیزی ته جیبمون هست که کادوی در خور بگیریم... تازههه من ویروس پاش طبیعی ام الان بیرونم نمیشه رفت اون آبی هم که چسبیده به گلی بر نمیگرده خونشون.
ولی ولی ولی
دوست دارم بدونی تو برامون خیلی خیلی عزیزی و اگه در توانمون بود مطمئن باش همه کاری برات می کردیم.
یه چیزای ناقابلی برات آماده کردیم امیدوارم حداقل یه در صد چیزایی که برای تولدت داشتی دوسشون داشته باشی.
مشاهده فایل‌پیوست 52083

اردیبهشت طعم عسل دارد...
تمام لحظه هایش...
غرق در حریر لطیف نگاهت رنگ و بوی صبحگاهی را دارد که م*ست است از عطر رز های طلایی رنگ.

مشاهده فایل‌پیوست 52084
من اون موقعا از تو خوشم نمی اومد?? یعنی کلا از چشم رنگی ها خوشم نمی اومد فکر می کردم هر کس خوشگل باشه خودشو میگیره و در کل ذهنیتم از شم رنگی جماعت داغون بود? خا حالا از تخسی من در کودکی چشم پوشی کنید...
ولی وقتی یه کوچولو شناختمت و فهمیدم تا چه حد می تونی مهربون و خونگرم باشی و یه دوست تمام عیار برای اطرافیانت باشی و قطعا اصلا مغرور و خودبین هم نبودی و نیستی، یهویی انقد باهات خوب شدم که حتی تا چند سال بعد از تموم شدن اون کلاسا هم خاطره های بچگیمون رو یادم نرفت...
مشاهده فایل‌پیوست 52085

آبتین نشونت داد گفت اینم یکی از دخترای عو*ضی و خفنه که نخونده بیست میگیره?
بمونی برامون دختر خفن?
مشاهده فایل‌پیوست 52087

جهان را خوب نگاه کن!
جهانت...
جهانم...
جهانشان...
حال برای چند لحظه چشمانت را ببند و تصویر شیرین لبخندت را، چشمان همیشه خمارت و حاله های روشن گیسوانت را از جهانمان محو کن!
چند نفر دیگر نمی خندند؟!
چند نفر وجودشان یخ زده؟!

یه جوری به دیوونه بازیامون، به شیطنتا و ایسگا کردنامون و یه بند قهقهه زدنا عادت کردم که حاضرم زندگیم همینجا استپ بشه؛ بزرگ نشیم عاقل نشسم دغدغه نیاد تو زندگیمون و همینجوری کنار هم خوش بمونیم و نفهمیم آدم بزرگ شدن یعنی چی.

یادته با آبتین می نشستین برای من جلسه می ذاشتید که خل بازیا و استرسا رو بذارم کنار و عادام باشم?? من هیچ وقت یادم نمیره حرفاتونو چون از ته دل برام ارزشمنده اهمیت دادنا و نگرانیاتون

می دونی آتن؟! تو توانایی اینو داری تصور بقیه رو زیر و رو کنی و خودت متوجه نیستی کلا که چقدر می تونی دوست داشتنی و عزیز باشی و دقیقا همونی باشی که دوستات از داشتنت احساس شادی کنن انننقد که گاوی میمون ???

آتنم! تولدت مبارک چشم عسلی دوست داشتنی امیدوارم به همه آرزوهات برسی و تا سال دیگه که تولدتو جشن میگیریم به اون چیزی که لایقشی برسی
و اینکه تو خیلی هم باهوشی و اینکه تا الان حس می کنی جمع نکردی حسی کاذب بیش نیس بشین بخون خره من بی شما دوتا گاو دانشگا نمیرم

@atn.b
علی ویسه کو ؟ ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
های آتنا
هعی... خب
ولی ولی ولی
مشاهده فایل‌پیوست 52083

اردیبهشت طعم عسل دارد...
تمام لحظه هایش...
غرق در حریر لطیف نگاهت رنگ و بوی صبحگاهی را دارد که م*ست است از عطر رز های طلایی رنگ.

مشاهده فایل‌پیوست 52084
مشاهده فایل‌پیوست 52085

آبتین نشونت داد گفت اینم یکی از دخترای عو*ضی و خفنه که نخونده بیست میگیره?
بمونی برامون دختر خفن?
مشاهده فایل‌پیوست 52087

جهان را خوب نگاه کن!
جهانت...
جهانم...
جهانشان...
چند نفر دیگر نمی خندند؟!
چند نفر وجودشان یخ زده؟!

@atn.b
وایی مرسیی ک بچه ها خیلی خوشحال شدم?❤️
خیلی واسم با ارزشه
همه ی اون لحظع ها از جلو چشام رد شد
بازمم خیلیی خیلیی ممنون???
مرسی ک هستید!❤️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Abtin
وایی مرسیی ک بچه ها خیلی خوشحال شدم?❤️
خیلی واسم با ارزشه
همه ی اون لحظع ها از جلو چشام رد شد
بازمم خیلیی خیلیی ممنون???
مرسی ک هستید!❤️
آتن واسم نفرستادی که ? بیا ❤❤ : ❤❤ من فرستادم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
•تولدت مبارک•
مرسی کیاناز جون❤️
تولدت مبارک باشع??
خیلی ممنون عزیزم❤️

مرسی گلم?
تولدت مبارک
موفق و پیروز باشی.

مچکرم ، همچنین❤️
• تولدت مبارک •
مرسی مهربون❤️?
تبریکات????

امیر اون صوتیه کو؟
ممنون مریم جون❤️?
تولدت مبارک آتنا?❤?
خیلیی ممنونن خوشگل❤️
مبارک باشه انشالله اروزهات خاطره شن??

مرسی و همچنین برای شما?♥️
تولدت پرتکرار آتنا جان??

خیلیی مرسی ک فاطیما جونم♥️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین