K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,860 امتیازها امتیازها 483 سکه 161 1/18/24 #1 انجمن کافه نویسندگان وقتی نباشی تحمل تنهایی کار سادهای نیست چون تنهایی قبل از تو با تنهایی بعد از تو زمین تا آسمان فرق میکند. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان وقتی نباشی تحمل تنهایی کار سادهای نیست چون تنهایی قبل از تو با تنهایی بعد از تو زمین تا آسمان فرق میکند.
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,860 امتیازها امتیازها 483 سکه 161 1/18/24 #2 انجمن کافه نویسدنگان برای رها کردنت دیر است تو ریشه کرده ای در من مثل دانه ای بر دل خاک مثل کوهی بر بستر زمین مثل ابری بر فراز آسمان دیگر نمی توانم رهایت کنم حتی اگر گوشه ای از قلبم برای همیشه خالی بماند. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسدنگان برای رها کردنت دیر است تو ریشه کرده ای در من مثل دانه ای بر دل خاک مثل کوهی بر بستر زمین مثل ابری بر فراز آسمان دیگر نمی توانم رهایت کنم حتی اگر گوشه ای از قلبم برای همیشه خالی بماند.
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,860 امتیازها امتیازها 483 سکه 161 1/18/24 #3 انجمن کافه نویسندگان نباید خالی بمانند این دست ها راستش را بخواهی دلم هوای دستی را کرده وسیع مثل دشت گرم مثل خورشید محکم مثل سایه ها ... که باشد و بشود به اعتبارشان جنگید آه دورترها یک نفر دست هایش را تکان می دهد شاید تو باشی شاید تو باشی شاید تو باشی ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان نباید خالی بمانند این دست ها راستش را بخواهی دلم هوای دستی را کرده وسیع مثل دشت گرم مثل خورشید محکم مثل سایه ها ... که باشد و بشود به اعتبارشان جنگید آه دورترها یک نفر دست هایش را تکان می دهد شاید تو باشی شاید تو باشی شاید تو باشی ...