ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #1 سلام و درود آمده ایم تا دردسر های دوران کرونا را مرور کنیم همراه باشید و همانا خداوند اسپم دهندگان را دوست ندارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سلام و درود آمده ایم تا دردسر های دوران کرونا را مرور کنیم همراه باشید و همانا خداوند اسپم دهندگان را دوست ندارد
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #2 از بیکاری یه جاهایی از خونه رو داریم تمیز میکنیم که اصلا تو سند قید نشده.....خیر نبینی کرونا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #3 از بس تو خونه نشستم بخاطر قرنطینه و از ترس کرونا تازه فهمیدم ۱۰ سال پیش اونی که گچ بری کرد برای خونمون یکی از گل های سقف ناقص زده کرونا بگیری اوس گچکار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
از بس تو خونه نشستم بخاطر قرنطینه و از ترس کرونا تازه فهمیدم ۱۰ سال پیش اونی که گچ بری کرد برای خونمون یکی از گل های سقف ناقص زده کرونا بگیری اوس گچکار
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #4 کاش برگردیم به اون دوره که سرفه هامون فقط واسه این بود بگیم کسی تو توالت هست، نیا توتلخ بود... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #5 کره شمالی گفته کرونا نداریم ولی بهمون واکسن بدین یاد جمله معروف "من که قهرم ولی این غذا واسه هرکیه کمه" افتادم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
کره شمالی گفته کرونا نداریم ولی بهمون واکسن بدین یاد جمله معروف "من که قهرم ولی این غذا واسه هرکیه کمه" افتادم
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #6 دوستم استوری گذاشته: "بچهها الان تو جادهی شمالیم، چرا انقدر شلوغه؟ چرا مردم یه ذره رعایت نمیکنن؟بابا بشینین تو خونهتون تو این کرونا." حالا اگه بهش بگی عزیزم تو خودت هم الان جزو همونایی، استوری بعدیش اینه که: "زندگی به من آموخت همیشه منتظر حملهی کسی باشم که بهش خوبی کردم."این یکی درد داشت فکرکنم هممون یکی دو مورد دیدیم... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
دوستم استوری گذاشته: "بچهها الان تو جادهی شمالیم، چرا انقدر شلوغه؟ چرا مردم یه ذره رعایت نمیکنن؟بابا بشینین تو خونهتون تو این کرونا." حالا اگه بهش بگی عزیزم تو خودت هم الان جزو همونایی، استوری بعدیش اینه که: "زندگی به من آموخت همیشه منتظر حملهی کسی باشم که بهش خوبی کردم."این یکی درد داشت فکرکنم هممون یکی دو مورد دیدیم...
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #7 دیشب تو پمپ بنزین دعوا شد سر صف, یکی قفل فرمون دراورد, اون یکی گفت مرتیکه از کرونا فرار کردم که تو دعوا بمیرم؟؟! قفلو بنداز فقط فحش بدیم..!سنگین بودا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
دیشب تو پمپ بنزین دعوا شد سر صف, یکی قفل فرمون دراورد, اون یکی گفت مرتیکه از کرونا فرار کردم که تو دعوا بمیرم؟؟! قفلو بنداز فقط فحش بدیم..!سنگین بودا
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #8 تو به مرغ پخته تو قابلمه بگو :"سه ماهه به خاطر کرونا پارک ها و محیط های بازی بچه ها رو که فضای باز هست بستن ولی قرار همین بچه ها فردا برن تو محیط سربسته کیپ تو کیپ هم امتحان بدن"اگه مرغه زبون وا نکرد! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تو به مرغ پخته تو قابلمه بگو :"سه ماهه به خاطر کرونا پارک ها و محیط های بازی بچه ها رو که فضای باز هست بستن ولی قرار همین بچه ها فردا برن تو محیط سربسته کیپ تو کیپ هم امتحان بدن"اگه مرغه زبون وا نکرد!
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #9 دیدن با پیک چهارم کرونا هم از بین نرفتیم وارد فاز قطع برق شدن! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 273 سکه 0 1/16/24 #10 رفتم فلافلی سلف سرویس نونمو که پر کردم به شوخی به طرف گفتم فلافلتون بهداشتیه؟ کرونا نگیرم یوقت؟ گفت اینجوری که تو چیدی کرونا جاش نمیشه:/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
رفتم فلافلی سلف سرویس نونمو که پر کردم به شوخی به طرف گفتم فلافلتون بهداشتیه؟ کرونا نگیرم یوقت؟ گفت اینجوری که تو چیدی کرونا جاش نمیشه:/