همگانی ⌊چطور خودک*شی کنیم؟⌋

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع دینا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • برچسب‌ها برچسب‌ها
    خودکشی
سلام
این تاپیک اصن محتوای بد و زبونم لالی ارسال نشه پلیییییز*-^
تاپیک رو فقد زدم برا خجالت کشیدن!
خجالت کشیدن ک خب ینی اگه خواستید خودکشی کنید؛ یه نگاه ب اینجا بندازید و منصرف شید.
-اگه تجربه هم داشتید بگید-
و خب یادتون هم نره ک همه چیز خودش یه روز، چه درست بشه یا نه، تموم میشه.
ما از نسل چیز(گ.د)هستیم پس ب خودتون زحمت خودکشی ندید475.gif

[-‏ما می‌دانیم که سینه‌ات تنگ می‌شود
از چیزهایی که می‌گویند]
-سوره حجر؛ آیه۹۷

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه داری این فکت رو می‌خونی، می‌خوام بهت بگم که شد شد نشد می‌ریم قبرستون??
این شوخی بود ولی من به شخصه وجود خدا رو تو زندگیم به شدت حس کردم پس بهت می‌گم?
همون لحظه که داری دعا می‌کنی که بمیری خدا داره درمونی برای دردت پیدا می‌کنه. پس، نجنگیده نباز!
❤️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نمی‌دونم حالت چطوره
از احساس درونت بیخبرم
اگه مشکلی تو زندگیت هست
سعی کن تموم زورتو بزنی و درستش کنی..ولی اصلا به خودکشی فکر نکن. با خودکشی تازه رنج ها شروع میشه الخصوص رنج های خانوادت
میدونم الان خیلی ذهنت شلوغه کلی فکر خیال داری.. حال دل ناارومی داری
ولی سعی کن یکمی ذهنت رو آروم کنی
چون تو هیجانات مخ آدم خوب کار نمیکنه…
می‌خوام اینو بگم زندگی همش یه جور نمیمونه…
مطمعن باش روزای خوبتم میاد.
این قانون طبیعت زندگیه.
بعضی روزا خوبه بعضی روزا هم بد.
هرجا که هستی اینو از من بشنو خودتو نباز
دستاتو بذار رو زانوهات توکل کن به خودش و پاشو
بازم بجنگ مطمعن باش روزای خوبت تو راه هستن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دوست عزیز قبل از اینکه خودت رو بکشی به این فکر کن که بعد از نبودت چی به سر اطرافیانت میاد
اگه از زندگی خسته شدی به این فکر کن که شاید در آینده یه اتفاق خوبی رخ بده
و اگه بخاطر عشق از دست رفته‌ات می‌خوای خودکشی کنی به این فکر کن که وقتی تو مردی اون عین خیالش نخواهد بود مطمئن باش. شاید کمی عذاب وجدان بگیره ولی بعدش به زندگیش ادامه میده و تو فراموش میشی.
حالا اگه حرفام تاثیری نداشت، می‌تونی بری خودت رو بکشی! فقط یادت باشه یجوری خودت رو بکشی که توی یادها باقی بمونه و توی روزنامه هم درباره‌اش بنویسند و توی اخبار هم نشونت بدند.
به هر حال تو فقط یه بار میمیری حداقل یه جور خفن بمیر?? حالا جو نگیردت بری خودت رو بکشی هااااا قبلش فکر کن و یه دلیلی واسه ادامه زندگی پیدا کن عزیز من خودکشی مال آدم‌های ضعیفه⁦??‍♀️⁩

آخرین ویرایش توسط مدیر:
همه چی درست میشه، شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه، تا دندون دارید بخندید، تا چشم دارید ببینید، تا گوش دارید گوش کنید، تا سالمید زندگی کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به یه چیزی دیگه هم توجه کنید خودکشی خودش یه نوع درده شاید کاری که میکنی بیشتر باعث رنج خودت بشه و بجای کشتن خودت به اعضای بدنت صدمه بزنی و دیگه نتونی جبرانش کنی شاید خودکشی توی یک دقیقه باشه اما درد و عذابش خیلی بیشتره
من خودم سر یک مسائلی خودکشی کردم و ۴ ماه تو کما بودم وقتی بهوش اومدم تموم بدنم از کار افتاده بود لطفا همچین کاری نکنید خیلی طول میکشه تا به زندگی عادی برگردی ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نمی‌دونم چرا ناراحتی
دلیل طوفانِ دلت رو هم نمی‌دونم
ولی هرکی هستی و هرجایی هستی فقط بجنگ
روبه‌روی تمام مشکلاتت وایسا و حالت دفاعی بگیر...
به خودت بگو که قوی‌تر از تو نیست؛ بگو این مشکل منه و مشکل برای حل شدنه پس مشکلت رو حل کن
فکرهای بد رو دور کن و همیشه آماده‌ی حمله به مشکلاتت باش
با خودکشی هیچ چیز درست نمی‌شه بلکه همه چیز تازه می‌رسه به اوج اشتباهات و مشکلات

آخرین ویرایش توسط مدیر:

دینا

کاربر انجمن
کاربر انجمن
105
پسندها
پسندها
124
امتیازها
امتیازها
43
سکه
-10
ببینید من خودم تا وقتی که خودکشی نکرده بودم و تو وضعیت قرار نگرفته بودم هرکسی که درباره خودکشی نکردن حرف میزد و مسخره میکردم میگفتم دلش خوشه با اینکه کارم به روان پزشک رسید ولی بازم خودکشی کردم نتیجه خوبی نداشت
هیچوقت همچین کاری و نکنین جدا از جهنم و آخرت توی این دنیا آسیب های زیادی به خودتون میزنین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کسی که به مرگ برسه راهشو پیدا میکنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Yellow
خودکشی اصلاً راه حل نیست و واقعاً هم آسون نیست. شاید فکر کنی که با "گفتن «آره، دیگه فلان کار رو بکنم می‌میرم همه چیز تموم میشه،»" اما نه عزیزم، ۹۰ درصد کسایی که این کار رو کردن، نمردن و الان تو ویلچر هستن و نیاز به کمک این و اون دارن.

" می‌گن اگه فلان قرص رو بخوری، می‌میری و... " اما این حرفا اشتباهه. این کار می‌تونه به سیستم عصبی آسیب بزنه و باعث بشه که تشنج کنی. اگه هم شدت پیدا کنه، واقعاً عذاب‌آور میشه. حتی باعث میشه به کما هم بری البته۳۰ درصد امکان کمان رفتن داره و فقط ۱۰ درصد احتمال داره که بمیری؛ آیا واقعاً ارزشش رو داره که به خاطر این ۱۰ درصد، خودت رو ناقص کنی؟
اگه خودکشی آسون بود، می‌دونی روزی چند هزار نفر می‌مردن؟
یارو از ۵ طبقه خودشو پرت کرده پایین از نوک پاش تا بالا استخوناش خورد شده، قطع نخاع شده؛ نه تنها خودش، بلکه چند نفر دیگه رو هم آواره کرده.
حالا از دردای که میکشه نگم براتون.

به‌جای خودکشی خودتو عوض کن انگار مردی، دوباره بدنیا اومدی از اول شروع کن، برو جایی که بهت آرامش میده.

یادتون باشه
"درمان درد صبر است "

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: یمنا
عقب
بالا پایین