ن نهنــگنهنــگ عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 3,675 پسندها پسندها 6,155 امتیازها امتیازها 338 سکه 85 1/16/24 #11 هیچ اتفاقی فراموش نمیشه، بالاخره یه روز، تو یه خیابون، یا وسط یه آهنگ، یا موقع خوندن یه کتاب، یا دیدن یه فیلم، یهو همه چیز یادت میاد... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
هیچ اتفاقی فراموش نمیشه، بالاخره یه روز، تو یه خیابون، یا وسط یه آهنگ، یا موقع خوندن یه کتاب، یا دیدن یه فیلم، یهو همه چیز یادت میاد...
ن نهنــگنهنــگ عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 3,675 پسندها پسندها 6,155 امتیازها امتیازها 338 سکه 85 1/16/24 #12 از اینکه در پایان، همه آن تلاشها برای مخدوش نشدن تصویر زیبایی که از تو در ذهنم ساخته بودم، بیثمر بود و تو با دستهای خودت نابودش کردی، عمیقا غمگین و متاثرم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
از اینکه در پایان، همه آن تلاشها برای مخدوش نشدن تصویر زیبایی که از تو در ذهنم ساخته بودم، بیثمر بود و تو با دستهای خودت نابودش کردی، عمیقا غمگین و متاثرم.
ن نهنــگنهنــگ عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 3,675 پسندها پسندها 6,155 امتیازها امتیازها 338 سکه 85 1/16/24 #13 میدونی بعد از رفتنت از چند نفر سوال کردم «من آدم بدی ام بنظرت؟» که شاید یکیشون تایید کنه و به خودم بگم حق داشتی بری؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
میدونی بعد از رفتنت از چند نفر سوال کردم «من آدم بدی ام بنظرت؟» که شاید یکیشون تایید کنه و به خودم بگم حق داشتی بری؟