- نوشتهها
- 12,174
- پسندها
- 13,307
- امتیازها
- 648
نه. خانواده مادر آنا تو فصل های بعدن و اونجا نیستن ?
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بنده تا اطلاعات ثانوی قعررررم)=
مرسی عزیزم از همراهی ??Hi. عالییییییییییییی تا سرکوچه میکشمش اگه بشه?
چرا بانو؟ بد بود؟بنده تا اطلاعات ثانوی قعررررم)=
نه قعر کردن به من نمیاد، اقا جدا از اینکه چندش بود و یه لحظه رفتم تو شوکش لحنتیییییی چجوری انقددررررر خفن و جذاب نوشتی خدایییش؟
بــــــد بود؟ برو دیوانههههه عالیییییی بودددددددد خفننننننن هم حرص میخوردم هم تشویقت میکردم و تو دلم قربون صدقه تو قلم قشنگت میرفتم یادم باشع جشن امضات کلی پز بدم??چرا بانو؟ بد بود؟
درست فهمیدی...نه قعر کردن به من نمیاد، اقا جدا از اینکه چندش بود و یه لحظه رفتم تو شوکش لحنتیییییی چجوری انقددررررر خفن و جذاب نوشتی خدایییش؟
خوش حالم کردی ?بــــــد بود؟ برو دیوانههههه عالیییییی بودددددددد خفننننننن هم حرص میخوردم هم تشویقت میکردم و تو دلم قربون صدقه تو قلم قشنگت میرفتم یادم باشع جشن امضات کلی پز بدم??
لحنتیییییی خفنننننننننننن ??بابا دمت گرم عالی بوددرست فهمیدی...
به خدا خودم فکر نمیکنم میسپرم دست دستم مینویسه اتفاقات رو خودم خبر ندارم از اتفاقی که قراره بیوفته :/
پارت کلاغ هم دستم خودش نوشت ?
فدای خوشحالیت، ولی شرمنده اخلاق ورزشی بشین سرجات ببینم ??لازم نیست تا همینجاشم چشاتو خیلی اذیت کردی دیگه نمیخاد ایشالا فردا یا پس فردا??خوش حالم کردی ?
در حدی که برم بنویسم پارت بعدی چشمام رو کور کنم
??لحنتیییییی خفنننننننننننن ??بابا دمت گرم عالی بود
سعی میکنم ولی قول نمیدمفدای خوشحالیت، ولی شرمنده اخلاق ورزشی بشین سرجات ببینم ??لازم نیست تا همینجاشم چشاتو خیلی اذیت کردی دیگه نمیخاد ایشالا فردا یا پس فردا??
هعی، همون سعی میکنمتم غنیمته)=??
سعی میکنم ولی قول نمیدم
??
سعی میکنم ولی قول نمیدم
لحنتیییییی اینو تازه یادم اومدجییییغغغغغغغغغغغ، آناااااااا میخواد بره ایراااااااانننننننن
اره داره میره ایران ?جییییغغغغغغغغغغغ، آناااااااا میخواد بره ایراااااااانننننننن
واوووووووو! ایران چه کنه؟اره داره میره ایران ?
کلا بخش اصلی داستان تو ایرانه...واوووووووو! ایران چه کنه؟
اقااااااا نه دیگه من قلبم ضعیفه بیشتر ازین شوک بش وارد نکنیدددد??کلا بخش اصلی داستان تو ایرانه...
این جا فقط مقدمه بود تا حالا
:facepalm:خدا میدونه باز ایران میخواد کیو بکشه??کلا بخش اصلی داستان تو ایرانه...
این جا فقط مقدمه بود تا حالا