نقد موضوع و ایده: موضوع اپیزود همانطور که در توضیحات آمده در رابطه با نداشتن فردی عزیز در زندگی نویسنده است؛ فردی که نویسنده در تمام لحظات به یاد او است ولی او را ندارد و از این موضوع رنج میکشد، ایدهی اپیزود زیبا و پرمفهوم ولی کلیشهای بود به نویسنده پیشنهاد میشود نام دیگری برای اپیزود انتخاب کنند.
نقد نام اثر: نام اثر " ندارمت" بود، این عنوان تک کلمهای به معنای نداشتن است و با موضوع و پارتها و جملات همخوانی داشت و واضح بود که نویسنده به شخصی اشاره میکند که در زندگی شخصی آن را ندارد و از این نداشتن ناراحت و غمگین است.
نقد جلد اثر: اثر فعلا فاقد جلد میباشد
نقد لحن نویسنده: لحن نویسنده محاورهای بود که البته صحیح است چرا که با لحن محاوره به خوبی با نویسنده ارتباط برقرار کرده است.
نقد ساختمان نویسنده: جملات و کلمات درست بودند و اشکالی که وجود داشت این بود که در خیلی از پارتها نیمفاصله و فاصله رعایت نشده بود و گاهی کلمات اشتباه نوشته شده بودند و اینکه بعضی کلمات نوشته نشده بودند.
مثال
پارت ۲
بیدارشدم❌
بیدار شدم✔️
تک تنها❌
تک و تنها✔
مکس❌
مکث✔
پارت۳
خستم❌
خستهام✔️
( تلخ خند) معنی نداره و بهتره که حذف یا جایگزین بشه
نقد علائم نگارشی: در خیلی از جملات (؟) استفاده شده بود
مثال
چند وقته که نیستی؟ اصلا یادت هست؟ آخه چیشد که تا به خودم اومدم از هر غریبهای غریبهتر شدی؟ الان کجایی؟ حالت چطوره؟ اون صورت معصومت هنوزم خندونه یا نه؟
( نیازی به این همه (؟) نبوده و نویسنده میتونستند از علامت (؛) یا (،) استفاده کنند)
و از (،) استفاده نشده بود و جملات بدون مکث و وقفه پشت سر هم آمده بودند
مثال
امروز وقتی از خواب بیدارشدم... دیدم یه گنجشک زخمی اومده تو اتاق!❌
امروز وقتی از خواب بیدار شدم، دیدم یک گنجشک زخمی اومده توی اتاق!✔️
و بعضی جملات وقتی (.) گذاشتند جمله رو ادامه دادند
مثال
این اپیزود، از نداشتن کسی میگه که نویسنده توی تک تک لحظههاش به فکرش هست. جای خالی اون رو هیچوقت، هیچکس نمیتونه پر کنه.❌
این اپیزود از نداشتن کسی میگه که نویسنده توی تک تک لحظات به فکرش هست؛ جای خالی اون رو هیچوقت، هیچکس نمیتونه پر کنه. ✔️
هدف و کاربرد محتوا: هدف و کاربرد خاصی در آن دیده نمیشد و در کل دربارهی زندگی شخصی و فردی نویسنده توضیح داده شده بود و اینکه توی زندگی وی از نبودن و نداشتن فردی عزیز ناراحت و غمگین است
نکات کلیدی برای نویسنده:
۱ استفاده صحیح از علائم نگارشی
۲ استفاده صحیح از نیمفاصله و فاصله
۳ درست نویسی کلمات