یک سئوال تفکر برانگیز از شما!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Cheat
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به امروز تا به تولد هر انچه که یادتون میاد رو مرور کنید از گذشته و زندگیتون، اگر اتفاتی که تا به حال رخ داده رو از قبل می دونستید، حاضر بودید زنده بمونید و زندگی کنید؟
آره یا نه؟
چرا؟

آخرین ویرایش:
.

آخرین ویرایش:
به امروز تا به تولد هر انچه که یادتون میاد رو مرور کنید از گذشته و زندگیتون، اگر اتفاتی که تا به حال رخ داده رو از قبل می دونستید، حاضر بودید زنده بمونید و زندگی کنید؟
آره یا نه؟
چرا؟
اره...!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آره یا نه؟
چرا؟
...

آخرین ویرایش:
آره یا نه؟
چرا؟
من اکثر اتفاقاتی که برام میوفته‌ رو از قبل می‌دونم
پس‌ آره!
شاید هر روزم برام تکراری به‌نظر بیاد اما همین‌که ازشون با‌خبرم و میدونم که چجوری با مشکلاتم مبارزه کنم و یه امید برای زندگی داشته باشم برام کافیه...!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: مـطی
آره یا نه؟
چرا؟
شاید اره..شایدم نه
خب وقتی به اوقات خوشی که کنار دوستا و خانواده گذوندم فکر می‌کنم باخودم می‌گم چرا که نه
ولی یه جاهاییم سختی وجود داره تاریکی وجود داره... خوشی در کنار سختیه که معنا پیدا می‌کنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
حتی اگه بدتر از این بود بازم هم حاضر بودم بیام، طاقت آدمی بیشتر از این حرفاست...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آره یا نه؟
چرا؟
شاید نه..چون فکر نمیکردم دووم بیارم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نه. دلایل زیادی داره.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آره!
قشنگیای دنیا خیلی بیشتر از سختیاییه که کشیدم :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین