پایان نقدوبررسی نقد دلنوشته یاوه کار | mobina کاربر انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان

•|• بسم الله الرحمن الرحیم •|•

باعرض سلام.

باتشکر از نقد پذیری شما نویسنده‌ی عزیز.

لازم به ذکر است که:

√ پس از نقد، روی دلنوشته‌ی شما نظارت خواهد شد و در صورت عدم توجه به حرف‌ها و راهنمایی‌های منتقد، با درخواست‌های نقد بعدی شما، موافقت نخواهد شد!

√ نقدها در کمال انصاف بوده و منتقد فرد وارد به مباحث ادبی‌ست؛ و از بابت صحت نقد و راهنمایی ِ منتقد، نگرانی‌ نداشته باشید.

√ نقدپذیر باشید و در برابر نقد خود، جبهه نگیرید. چرا که تمام تلـاش ما در جهت پیشرفت نویسنده‌هاست.

√ از ارسال پست اسپم، تشکر و... خودداری کنید.

لینک دلنوشته:

موفق باشید،
 تیم مدیریت تالـار ادبیات 

آخرین ویرایش توسط مدیر:

دِلکَـــــش

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2,375
پسندها
پسندها
3,826
امتیازها
امتیازها
328
سکه
53
نون و القلم و ما یسطرون

۱- نقد کلی دلنوشته:
آثار پیشین نویسنده را خوانده بودم و این نوشته پیشرفت مشخصی داشت، اثر از نظر انتخاب کلمات و ایجاد توازن جملات با مفهوم و گزیده گویی از ۱۰ نمره ۷ را بدست می آورد که بسیار موفقیت بزرگیست. مفهوم جالب و جذابی را انتخاب کرده بودند و به روش مناسبی بیانش کرده بودند. سقوط را زیبا به تصویر کشیده بودند.

۲- نقد نام دلنوشته:
دقیق مناسب و هوشمندانه. اشاره مستقیم به هرز رفتن بشریت و یاوه کاری آن بسیار عالی انجام شده بود.

۳- نقد مقدمه:
دفعه ی اولی که مقدمه را خواندم متوجه ربطش با بدنه‌ی دلنوشته نشدم ولی حالا که مرورش میکنم بسیار هوشمندانه بود، به زیبایی حماقت های کشنده و ذات خیرپسند ولی احمق آدمی را توصیف کرده بودند. دنیای بی رحم انسان ها که ضعیف ها را میبلعد.

۴- نقد جلد:
سبک نقاشی کاملا با اثر هماهنگی داشت، من را یاد نقاشی بیماران روحی روانی می اندازد. علاوه بر آن تاکید بر درگیری وجود شخص با افکار بی پایانش دارد که مثل خط روحش را خراش میدخد و خط خطی میکند.

۵- نقد از نظر ساختمان نوشته:

نیاز به تمرین و کار بیشتر دارد، گاهی اوقات جابجایی ارکان جمله درکش را سخت کرده بود. سعی کنید از عبارت های تکراری و کلمات تکراری استفاده نکنید.
البته هر چه پیش رفت این نقص کمتر شده بود، اما بهتر است از اول این مشکل را حل کنید.
پارت ۶

۶- نقد از نظر آرایه :
اکثر ارایه ها استعاره، تشبیه بلیغ و کنایه بودند، اکثر مواقع زیبا مناسب و دقیق بودند. اما همانطور که گفتم تکرار گاهی اوقات همه چیز را خراب میکرد، سعی کنید خلاقیت بیشتری در استفاده از استعاره داشته باشید. نکته اصلی ارایه استعاره خلاقیت و گوناگونی است.
پارت ۶

۷- نقد از نظر علائم نگارشی:
مناسب بود. نویسنده در این کار مهارت کافی را داشته است.

۸- نکات کلیدی برای دلنویس:
کلمات تکراری را استفاده نکنید
بعد از نوشتن هر پارت چند بخوانیدش و بخش های اضافه یا تکراری را عوض کنید.

موفق باشید
منتقد @Vanquish
دلنگار @MobiNa

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین