|مرکز مشاوره|

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Blue
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
تمساح ، زهرا ، زرا و کلا هر چی دوس داری :|
آقا من می شینم آهنگ لالایی علی زندوکیلی رو گوش میدم گریه می کنم.
بعد متال گوش میدم ولی بازم گریه می کنم
چه غلطی کنم؟
سلام مریض گرامی
امیدوارم روز های خوشی را در بیمارستان روانی سپری کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام خاسدم تشکر کنم بابت مشاوره قبل و اینکه چی ریختین تو قرصاتون ؟ :confused:
الان یه مشکل دیگه پیدا کردم به همه چی بی تفاوتم، زیادی آروم این بی حسی و سر شدن طبیعیه دکدر؟
یا کدئینا رو ریختین تو شربتا؟:unsure:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hediye
سلام خاسدم تشکر کنم بابت مشاوره قبل و اینکه چی ریختین تو قرصاتون ؟ :confused:
الان یه مشکل دیگه پیدا کردم به همه چی بی تفاوتم، زیادی آروم این بی حسی و سر شدن طبیعیه دکدر؟
سلام مریض گرامی
احیانا قرص ها رو برعکس نخوردین؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
من مشکل دارم
می خوام خودک*شی کنم ولی می ترسم بمیرم
جمله عمیقه ?????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام خدمت مریض گرامی
ممنون از اینکه مرکز ما را برای حل مشکل خود انتخاب نموده اید.
مشکل شما این است که به هیچ عنوان جنبه ی باخت ندارید و این به علت اعتماد به نفس پایین شماست.پیشنهاد می شود به آینده مثبت بنگرید و کله تان را به هیچ جا نکوبید.آهنگ شاد بگذارید و برقصید.آشپزی کنید و ترانه بخوانید.به زهرا نیز چیزی نگویید.شاید او هم مشکلی برایش پیش آمده بود.به بُرد فکر کنید و روحیه ی خود را نبازید.
با آرزوی شفای شما و روای ما
سلام خدمت مریض گرامی
ممنون از اینکه مرکز ما را برای حل مشکل خود انتخاب نموده اید.
مشکل شما این است که به هیچ عنوان جنبه ی باخت ندارید و این به علت اعتماد به نفس پایین شماست.پیشنهاد می شود به آینده مثبت بنگرید و کله تان را به هیچ جا نکوبید.آهنگ شاد بگذارید و برقصید.آشپزی کنید و ترانه بخوانید.به زهرا نیز چیزی نگویید.شاید او هم مشکلی برایش پیش آمده بود.به بُرد فکر کنید و روحیه ی خود را نبازید.
با آرزوی شفای شما و روای ما
دکتر ببین اگه خیلی بی اعصاب باشن ممکنه در حین اشپزی این مشکل پیش بیادا(s1888).gif938.gifS1906. Gif647.gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ه
دکتر ببین اگه خیلی بی اعصاب باشن ممکنه در حین اشپزی این مشکل پیش بیادا(s1888).gif938.gifS1906. Gif647.gif
و ازون جایی که همه مدیرای سایت دچار اختلال اعصاب روان شدن خواهشا زود تر کاری کنین S1933. Gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
[QUOTE="Blue berry, post: 19938, member: 152"سلام خاسدم تشکر کنم بابت مشاوره قبل و اینکه چی ریختین تو قرصاتون ؟ :confused:
[/QUOTE]عزیزم منم این مشکلو داشتم قرصا رو بشور شربتم بمال به پوست صورتت حالت بعد دو هفته خوب میشه Frustrat. Gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نام: محیا
دکتر نمیدونم مشکل کجاست! توقع زیاد از دوستام دارم. توقع زیاد! توقع دارم کسی که باهاش یه ساله روز و شب حرف میزنم و دوستم وقتی میره یه دلیل بهم بگه، یه دلیل درست. توقعم بالاست چون فکر میکنم چون من به یادشونم اونام باید باشن! هر چند وقت یه بار حتی به اندازه نقطه فرستادن یادی ازم کنن! همش من نباشم که گپای قبلیمونو هزار بار بخونم و بخونم و باز حرف بزنم به امید اینکه بیان و بخونن! دیوونه شدم از این توقعم دکتر!
خیلی دارم بخاطر این توقع و انتظار بی جام اذیت میشم! انتظار اینکه همش من نباشم که سراغ دوستامو میگیرم! چیکار کنم دکتر؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Blue
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین