اگه مدیرکل انجمن بودی..!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Moonshadow
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
انجمن کافه نویسندگان
اگه مدیر کل انجمن بودی چه قابلیتایی به سایت اضافه میکردی؟
رفتارت با کاربرا چطور بود؟
و چه پیشنهادی برای بازدید خوردن سایت داشتی؟
بااجازه اقا حسین

@Hosein
اسپم ممنوع

آخرین ویرایش:
انجمن کافه نویسندگان
اگه مدیر کل انجمن بودی چه قابلیتایی به سایت اضافه میکردی؟ استاتوس پروفایل، تاپیک بن شدگان رو ایجاد نمیکردم؛ نه که کسی حسابش بسته نشه، ولی خب، نیازی هم نیست همه فهمن :|
رفتارت با کاربرا چطور بود؟ معمولی
و چه پیشنهادی برای بازدید خوردن سایت داشتی؟ سر به راه و آرام پیش میرفتیم، بازدید میرفت بالا. نظر خاصی ندارم.

اسپم ممنوع

آخرین ویرایش توسط مدیر:
انجمن کافه نویسندگان
اگه مدیر کل انجمن بودی چه قابلیتایی به سایت اضافه میکردی؟

اپلیکیشن اوکی می کردم براش، و کم کم سعی می کردم رسانه ی جهانی بشه، شبیه شبکه اجتماعی اینستاگرام یا پینترست

رفتارت با کاربرا چطور بود؟

مثل رفتار مدیر خودمون، خوش برخورد در عین جدیت @Hosein

و چه پیشنهادی برای بازدید خوردن سایت داشتی؟

اِاِممم استراتژیِ خاصی در نظر ندارم ولی، تبلیغات رو در شبکه های اجتماعی گسترش می دادم.

اسپم ممنوع

آخرین ویرایش:
انجمن کافه نویسندگان
اگه مدیر کل انجمن بودی چه قابلیتایی به سایت اضافه میکردی؟چیزای کوچیک کاربرا رو خوشحال تر میکنه مثلا شکلکای جدید،کاور متحرک،رنک متحرک و نئونی، ایجاد قسمت بیوگرافی برا نویسنده ها برای معرفی خودشون و اهدافشون،خیلی تاثیر دارن

رفتارت با کاربرا چطور بود؟احترام میزاشتم به نظرات کاربر جوری ک فکر کنن سایت خودشونه و راحت فعالیتشونو ادامه بدن،و این که با کسایی که بخوان محیطتو ب چالش بکشن برخورد میکردم

و چه پیشنهادی برای بازدید خوردن سایت داشتی؟ برچسپ گذاری مطالب،استفاده از عناوین جذاب برای مطالب،مهم تر از بازدید خوردن اینه که بازدید کننده ها رو نگه داری،شرکت در نظرسنجی پرسش و پاسخ و توضیح دقیق کارکرد سایت برای جذب کاربر،به اشتراک گذاری متن در شبکه های اجتماعی با هشتگ انجمن کافه نویسندگان و...

اسپم ممنوع

آخرین ویرایش توسط مدیر:
انجمن کافه نویسندگان
اگه مدیر کل انجمن بودی چه قابلیتایی به سایت اضافه میکردی؟ قابلیت هایی شبیه به تلگرام.امکان فرستادن ویس و همچنین تماس صوتی و ستیکر های بیشتر و بهتر
رفتارت با کاربرا چطور بود؟ تا اونجایی که میتونستم باهاشون مهربون بودم و برخورد بدی نداشتم.البته تا وقتی که کار اشتباهی انجام ندن
و چه پیشنهادی برای بازدید خوردن سایت داشتی؟تبلیغ توی فضای مجازی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Moonshadow

کاربر انجمن
کاربر انجمن
105
پسندها
پسندها
248
امتیازها
امتیازها
43
سکه
0
اگه مدیر کل انجمن بودی چه قابلیتایی به سایت اضافه میکردی؟خب راستش من دلم می خواد یه جایی بود که هرکس تو یه صفحه شخصی خاطرات روزانشو می گفت هم یه جورایی سرگرمی براکاربرابود هم میشد نظرسنجیایه خوبی درموردش گذاشت
رفتارت با کاربرا چطور بود؟مثل دوست لطیف ومهربون اما درعین حال با جذبه
و چه پیشنهادی برای بازدید خوردن سایت داشتی؟توسایت مدارس اطلاع رسانی می کردم خیلی ازبچه ها دارن با صفحات مجازیه اعتیادآورازبین میرن فقط وفقط به خاطراینکه نمیدونن یه همچین جاهایی هم هست

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: یمنا
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین