پایان نقدوبررسی نقد دلنوشته آبیِ سرخ | diana.zam کاربر انجمن کافه نویسندگان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع زهرا.م
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
باتشکر از نقد پذیری شما نویسنده عزیز.

لازم به ذکر است که:

✔ پس از نقد، روی دلنوشته شما نظارت خواهر شد و در صورت عدم توجه به حرف‌ها و راهنمایی‌های منتقد، با درخواست‌های نقد بعدی شما‌، موافقت نخواهد شد!
✔ نقد‌ها در کمال انصاف بوده و منتقد فرد وارد به مباحث ادبی‌ست؛ و از بابت صحت نقد و راهنمایی‌ِ منتقد، نگرانی نداشته باشید.
✔ نقدپذیر باشید و در برابر نقد خود، جبهه نگیرید. چرا که تمام تلاش ما در جهت پیشرفت نویسنده‌هاست.
✔ از ارسال پست اسپم، تشکر و... خودداری فرمائید.

لینک اثر:​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

زهرا.م

کاربر انجمن
کاربر انجمن
72
پسندها
پسندها
150
امتیازها
امتیازها
33
سکه
25
[نقد دلنوشته آبی سرخ]

نقد کلی دلنوشته:
ژانر دلنوشته به درستی انتخاب شده است. مقدمه هم به اسم دلنوشته مربوط است. همه ی پارت ها با ژانر و موضوع کلی تناسب دارند. دلنوشته حکایت زنی است که از عشق زندگیش ضربه دیده و دیگر عشق را باور ندارد و به گله و شکایت می پردازد. به طور کلی دلنگار به درستی از کلمات و تمثیل ها برای منتقل کردن حسش استفاده کرده و بهتر بود از آرایه ها و صنایع ادبی بیشتری استفاده می کرد.

نقد نام دلنوشته:
نام دلنوشته باز هم از اندوه و رنجی که راوی می کشد حکایت دارد و غم او را به تصویر می کشد.

نقد مقدمه:
مقدمه خیلی خوب با اسم دلنوشته هماهنگی دارد و دلیل نام گذاری را مشخص می کند. این مقدمه خواننده را به خوبی برای خواندن ادامه ی متن آماده می کند.

نقد جلد:
جلد به خوبی برای دلنوشته انتخاب شده است و به موضوع و اسم دلنوشته مربوط است. رنگ بندی جلد به اسم نوشته ارتباط دارد و حال و هوای دلنوشته را به خواننده القا می کند.

نقد از نظر ساختمان نوشته:
جمله ها از نظر ساختاری درست هستند.

نقد از نظر آرایه :
دلنگار در دلنوشته از آرایه ی تشبیه بهره ی زیادی برده و در معدود جملاتی هم آرایه ی تشخیص به کار گرفته شده است. دلنگار می توانست از آرایه های گوناگونی استفاده کند که نوشته او را زیبا تر کند.

نقد از نظر نگارشی:

در معدود جملاتی علائم نگارشی گذاشته نشده است.
مثال:
◇من با قطره‌های اشک که نشان خوشحالی بودند(،) به خانه‌ی تو پا گذاشتم(؛) ولی حال، با قطره‌های خون که نشان پشیمانی من است(،) خانه‌ی تو را ترک می‌کنم...

◇می‌گفتند:«عشق بادی بیش نیست... .»

◇بادی که تند می‌وزد(؛) ولی بعد از چند ساعت تمام می‌شود و فقط یادگاری آن است که می‌ماند(.) مثل این زخم‌ها که یادگاری از تو تا ابد بر جان و جسم من می‌ماند... .

◇دیوانه شدن به خنده‌های الکی نیست.

◇دیوانه شدن به گریه‌های با خنده است.

نکات کلیدی برای دلنگار:

سعی کنید برای زیبا تر شدن دلنوشته، از آرایه های بیشتری کمک بگیرید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین