۱. اگر بخواهی در سه کلمه، خودت رو توصیف کنید، آن کلمات چه هستند؟ مغرور، خوش اخلاق، شیطون
۲. چه چیزهایی باعث خندهی عمیق تو میشوند؟ خوشحالی خانواده، خرید، هله هوله.
۳. اگر میشد که به داخل یک استخر پر از یک چیز شیرجه بزنی، دوست داشتی آن استخر چه محتوایی داشته باشد؟ شیر عسل ههه
۴. اگر دنیا یک روز منجمد شود، و فقط تو قادر به حرکت در آن باشی و پس از آن، کسی شما و کارهایتان را در آن روز به خاطر نیاورد، در آن روز چه میکنی؟ کسایی که ازشون کینه دارم رو ادب کنم. یه بار بانک بزنم ببینم مزش چجوریه.
۵. چه عادتی داری که اگر بتوانی آن را بشکنی، به خودت افتخار خواهی کرد؟ شیرینی زیاد میخورم ترکش کنم به خودم جام اسکار خواهم داد.
۶. اگر زندگی تو یک فیلم بود، چه اسمی براش انتخاب میکردی؟ به زندگی میگن هیچی.
۷. دوست داری تو چه چیزی واقعا خوب باشی؟ مهندس خوب.
۸. خفنترین کاری که تا به حال انجام دادی چه بوده؟ خوب با سرعت ۱۲۰ تو جاده زدم به یه وانت اونم بدون گواهی خخخ. خوبه زنده موندم.
۹. اگر یک ماشین زمان داشتی، به گذشته سفر میکردی یا به آینده؟ چرا؟ آینده خوب گذشته رو تجربه کردم.
۱۰. اگر بتوانی اسم خودت را عوض کنی، چه نامی انتخاب میکنی؟ دلوین
۱۱. ترجیح میدی از شهر یا کشور خودت خارج بشی و هیچوقت نتوانی به آن برگردی یا در شهر یا کشور خودت بمانی و هرگز اجازهی خروج نداشته باشی؟اجازه خروج نداشته باشم من عاشق مردم و کشورمم. آخه پسرا تو خارج به اندازه پسرای ایرانی جذاب نی سن که.
۱۲. اگر بتوانی برای یک روز، به کس دیگری تبدیل شوید، دوست داشتی جای چه کسی باشی؟ حسن روحانی!
۱۳. اگر مجبور باشی تا آخر عمر، تنها به یک موسیقی گوش کنی، چه آهنگی را انتخاب میکنی؟ حامدفرد شب جمعه.
۱۴. اگر تنها یک روز به مرگت مونده باشه، چکار میکنی؟ از تمام کسایی که بدی کردم حلایت می طلبم و انقدر یخمک میخورم تا بترکم.
۱۵. پنچ ویژگی برتر خودت را نام ببر. دلرحم مهربان کینه دوز نیستم. بخشنده هستم ولی فقط یه بار فرصت میدم، به فقیرا کمک میکنم چون اصلا دلم نمیخواد جلو چشمم یکی بیچارگی بکشه.