ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #311 یه دورهای هم بود آخر عروسیا، فیلم بردار مهمونا رو مجبور میکرد با دوربین بای بای کنن. خداروشکر عبور کردیم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
یه دورهای هم بود آخر عروسیا، فیلم بردار مهمونا رو مجبور میکرد با دوربین بای بای کنن. خداروشکر عبور کردیم. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #312 شما یه عرب دیدی بگه یه ذیحجهایه مغرور؟ یا یه اروپایی دیدی بگه یه دسامبری انتقامجو؟ خانوم تو بیو زده یه شهریوریه جذاب =| [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
شما یه عرب دیدی بگه یه ذیحجهایه مغرور؟ یا یه اروپایی دیدی بگه یه دسامبری انتقامجو؟ خانوم تو بیو زده یه شهریوریه جذاب =| [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #313 شما یه بسته ساقه طلایی رو با یه لیوان آب کرفس بخور، بعد از اون دیگه هیچ چیزی نمیتونه تو زندگی اذیتت کنه چون تو دیگه تهشو دیدی. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
شما یه بسته ساقه طلایی رو با یه لیوان آب کرفس بخور، بعد از اون دیگه هیچ چیزی نمیتونه تو زندگی اذیتت کنه چون تو دیگه تهشو دیدی. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #314 دلم برای دورانی که میرفتیم با استاد چونه میزدیم ٢/٢۵ رو ١٧ بده تنگ شده. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #315 من دقت کردم اونقدری ک تو ایران ناخن کار هست،دست نیست. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #316 سوار اتوبوﺱ شدم دیدم معلمم با عجله گفت بگو نگه داﺭه منم سوار شم ، گفتم شرمنده کسی بعد من وﺍرد نشه ! و چه ﺯیباست انتقام =)) [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
سوار اتوبوﺱ شدم دیدم معلمم با عجله گفت بگو نگه داﺭه منم سوار شم ، گفتم شرمنده کسی بعد من وﺍرد نشه ! و چه ﺯیباست انتقام =)) [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #317 من نصف بچگیم همش به فکر اینکه این بقالا چطوری اون همه چیپس پفکو شکلاتو خودشون نمیشینن بخورن گذشت. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
من نصف بچگیم همش به فکر اینکه این بقالا چطوری اون همه چیپس پفکو شکلاتو خودشون نمیشینن بخورن گذشت. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #318 آدمیزاد مثل سبزی جعفری میمونه ، اگه خودشو دست کم بگیره نهایتا میشه کوکو سبزی ، ولی اگه به خودش باور داشته باشه پیشرفت میکنه و میشه "قرمه سبزی" [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
آدمیزاد مثل سبزی جعفری میمونه ، اگه خودشو دست کم بگیره نهایتا میشه کوکو سبزی ، ولی اگه به خودش باور داشته باشه پیشرفت میکنه و میشه "قرمه سبزی" [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #319 ما چون کلی پول دادیم میز ناهارخوری خریدم وقتی زلزله میاد میریم بالاش که چیزیش نشه. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/15/24 #320 کلاس هفتم بودم معلم دینیمون میگفت «هر صلوات شما یه آجر میشه به دیوار کاخی که توی بهشت دارید». من شبا یه ردیف آجر میچیدم بعد میخوابیدم.. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
کلاس هفتم بودم معلم دینیمون میگفت «هر صلوات شما یه آجر میشه به دیوار کاخی که توی بهشت دارید». من شبا یه ردیف آجر میچیدم بعد میخوابیدم.. [مِلمَن]