به کافه نویسندگان خوش آمدید

با خواندن و نوشتن رشد کنید و به آینده متفاوتی فکر کنید.در کوچه پس کوچه‌های هفت شهر نوشتن با ما باشید

طنز [مِلـمَــن]

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع PerS!aN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ما دخترا ۹۹٪ پاساژ گردیمون اینجوریه که دست می‌زنیم به لباس میگیم چقد خوشگله و بعد ولش می‌کنیم.
[مِلمَن]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تنها دلیلی که هنوز اینجام فقط به خاطر اینه که خاورمیانه به من احتیاج داره و لاغیر
[مِلمَن]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جدی روابط انسانی خیلی پیچیده شدن. یعنی چی قصدم ازدواج نیست؟ تو خودت عکس منو لایک کردی :/
[مِلمَن]
@.:مریــم:.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فردوسی:
بسی رنج بردم در این سال سی
عجم زنده کردم بدین پارسی

ملت ایران:
نائنگی میقولی؟??
[مِلمَن]

@Noraidits -_-

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اون‌جا که کیف سی‌دی هات رو میذاشتی جلوت و یکی یکی ورق میزدی و دودل بودی که واسه بار دویستم شرک1 ببینی یا واسه بار چهارصدم گارفیلد؛ اون‌جا خود خود زندگی بود.

[ مِلمَن ]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

‏الان خلاف تو کره شمالی هیجان‌ داره. فکر کن داری تو خیابون راه می‌ری یهو یکی پیس پیس می‌کنه بعد بهت می‌گه: سی‌دی استندآپ بدم؟
[مِلمَن]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اولین فردی که صفر رو اختراع کرد و وارد اعداد کرد خوارزمی بود،
منم با نمره هایی که در طول زمان تحصیل گرفتم، به گسترش این اختراع کمک شایانی کردم =]
[مِلمَن]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تجریش الان دیدنیه، پاساژا تم کریسمس، بازار تجریش تم شب یلدا، امامزاده صالحم که تم فاطمیه:))))
[مِلمَن]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پدر مادرها قسم میخورن که همه بچه هاشون رو یه اندازه دوست دارن،اونوقت پسوردشون رو میزارن:

ghorboonesh beram mamad
[مِلمَن]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خداییش چجوری واسه 5 سال بعدتون برنامه ریزی میکنین؟ من هنوز نمیدونم بزرگ شدم میخوام چیکاره بشم.
[مِلمَن]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
بالا