ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #531 تو کره ماه هرکی آرایش میکنه بهش میگن عزیزم چقد زمین شدی ایح ایح ایح ایح [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #532 به بابام گفتم تولدمه، کادویی چیزی نخریدی؟ گفت ببین پسرم، خیلی سربسته بهت میگم؛ به این تاریخایی که تو پرورشگاهها ثبت میشن، اعتماد ندارم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
به بابام گفتم تولدمه، کادویی چیزی نخریدی؟ گفت ببین پسرم، خیلی سربسته بهت میگم؛ به این تاریخایی که تو پرورشگاهها ثبت میشن، اعتماد ندارم. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #533 لش کردن و کار نکردن چه ایرادی داشت که انسان تصمیم گرفت بره سر کار؟ [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #534 دنیا ارزش اینکه خودتو اذیت کنی نداره ... بقیه رو اذیت کن ، خیلیییی بیشتر حال میده و کلی میخندی ؛) منم بابام رو اذیت کردم الان تو پارکم دارم میخندم ? [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
دنیا ارزش اینکه خودتو اذیت کنی نداره ... بقیه رو اذیت کن ، خیلیییی بیشتر حال میده و کلی میخندی ؛) منم بابام رو اذیت کردم الان تو پارکم دارم میخندم ? [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #535 دوس دارم بابام حین مواد کشیدن مچمو بگیره ولی وقتی نصف شب تو آشپزخونه دارم نون پنیر میخورم منو نبینه ، تو نگاش یه تو چرا هیچوقت سیر نمیشی بدبخت خاصی هست . [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
دوس دارم بابام حین مواد کشیدن مچمو بگیره ولی وقتی نصف شب تو آشپزخونه دارم نون پنیر میخورم منو نبینه ، تو نگاش یه تو چرا هیچوقت سیر نمیشی بدبخت خاصی هست . [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #536 "قرمه سبزی" صرفاً جهت صلح بین وجترین ها و گوشتخوارها درست شده [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #537 سعی کنین تو رفیقاتون ی رفیق زشت داشته باشین اینجوری بیشتر ب چشم میاین مثلا من خودم باعث به چشم اومدن رفیقامم [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
سعی کنین تو رفیقاتون ی رفیق زشت داشته باشین اینجوری بیشتر ب چشم میاین مثلا من خودم باعث به چشم اومدن رفیقامم [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #538 یه زمانی ایرانیا همه چیو جلد میگرفتن=کتاب،دفتر،پتو،متکا،کنترل تلویزیون،بچه. فعلا تا حدودی از اون دوره عبور کردیم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
یه زمانی ایرانیا همه چیو جلد میگرفتن=کتاب،دفتر،پتو،متکا،کنترل تلویزیون،بچه. فعلا تا حدودی از اون دوره عبور کردیم. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #539 من وقتی تو اینستا عکسهای رفیقام رو که بدون من بیرون رفتن میبینم: شاد باشید و از این شادی بمیرید :| [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
من وقتی تو اینستا عکسهای رفیقام رو که بدون من بیرون رفتن میبینم: شاد باشید و از این شادی بمیرید :| [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/15/24 #540 دلم برای بی خواب شدن از ذوق این که فرداش میخایم بریم مسافرت تنگ شده [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24