ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #81 شمام وقتی گوشیتون هنگ میکنه التماسش میکنید؟ تازه من بهش قول میدم نمازامم بخونم =)) [مِلمَن] @.:مریــم:. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
شمام وقتی گوشیتون هنگ میکنه التماسش میکنید؟ تازه من بهش قول میدم نمازامم بخونم =)) [مِلمَن] @.:مریــم:.
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #82 مراحل عکس گرفتن من : عکسو میگیرم، میفهمم که زیبای واقعی شخصیتمه عکسو پاک میکنم=¥} [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #83 +اینو کی گفته؟ -همه. +همه غلط کردن با تو! (دیالوگ پرتکرار بین همه ی مادرا و بچه هاشون) [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #84 کاش یه خرس قطبی بودم که راحت شیش ماه میخوابیدم. هرکی هم بیدارم میکرد میخوردمش دوباره میخوابیدم. [مِلمَن] @MEHDI' آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
کاش یه خرس قطبی بودم که راحت شیش ماه میخوابیدم. هرکی هم بیدارم میکرد میخوردمش دوباره میخوابیدم. [مِلمَن] @MEHDI'
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #85 از فصلِ خاموش كردنِ كولر توسطِ پدرها خارج و به فصلِ زياد كردنِ بخارى توسطِ همون بزرگوار وارد ميشيم! [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
از فصلِ خاموش كردنِ كولر توسطِ پدرها خارج و به فصلِ زياد كردنِ بخارى توسطِ همون بزرگوار وارد ميشيم! [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #86 نیست در این شهر نگاری(خوشگل خوشتیپ چشم ابرو مشکی خوش قد و بالا از هر انگشتش یه هنر میباره بابا پولدار گیر نده و مهریه یک جلد کلام الله مجید و یه شاخه گل) که دل ما را ببرد؟ [مِلمَن] @نجـوا @Bloom @Mahkameh @ترمـه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
نیست در این شهر نگاری(خوشگل خوشتیپ چشم ابرو مشکی خوش قد و بالا از هر انگشتش یه هنر میباره بابا پولدار گیر نده و مهریه یک جلد کلام الله مجید و یه شاخه گل) که دل ما را ببرد؟ [مِلمَن] @نجـوا @Bloom @Mahkameh @ترمـه
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #87 از دلایلی که مهاجرت نمیکنم اینه که زبانم خوب نیس نمیتونم تو مترو چت های اونا رو بخونم :/ [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #88 وقتی بابام گوشیمو میگیره دستش احساسی که اون لحظه دارم اگ جن کنارم باشه ندارم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #89 اونجا که یه سینی سیب زمینی سرخ کرده تو اشپزخونهاس و مامانت نیست، یه تیکه از بهشت رو داری =) [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
اونجا که یه سینی سیب زمینی سرخ کرده تو اشپزخونهاس و مامانت نیست، یه تیکه از بهشت رو داری =) [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #90 اینکه خونه ما زنگ بزنید کسی جواب نده دو حالت بیشتر نیست: 1: کسی خونه نیست! 2: فقط من خونم!? [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
اینکه خونه ما زنگ بزنید کسی جواب نده دو حالت بیشتر نیست: 1: کسی خونه نیست! 2: فقط من خونم!? [مِلمَن]