ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #1 تو خونه ما تاریخ انقضای هر چیزی برسه بابام میگه حیفه و میخوردش، امروز دیدم داره نون و شامپو میخوره. »اسپایسی« آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تو خونه ما تاریخ انقضای هر چیزی برسه بابام میگه حیفه و میخوردش، امروز دیدم داره نون و شامپو میخوره. »اسپایسی«
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #2 من تحقیق کردم ۹۹ درصد از اونایی که بعد زنگ زدن میگن اتفاقا همین امروز میخواستم بهت زنگ بزنم دارن زر میزنن، یکیش خود من. × اسپایسی × آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
من تحقیق کردم ۹۹ درصد از اونایی که بعد زنگ زدن میگن اتفاقا همین امروز میخواستم بهت زنگ بزنم دارن زر میزنن، یکیش خود من. × اسپایسی ×
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #3 من عاشق موسیقی کلاسیکم، مخصوصا آهنگهای باخ؛ مثلا اون قطعهای که میگه آی بری باخ بری باخ. »اسپایسی« آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #4 به بابام گفتم شنیدی رونالدو داره از یوونتوس میره؟ یه آه کشید گفت کی میشه تو از این خونه بری. 》اسپایسی《 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
به بابام گفتم شنیدی رونالدو داره از یوونتوس میره؟ یه آه کشید گفت کی میشه تو از این خونه بری. 》اسپایسی《
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #5 با بابام بحثم شد رفتم آشغالا رو گذاشتم جلوی خونهای که روی دیوارش نوشته بود لعنت بر پدر کسی که اینجا آشغال بریزد =)) × اسپایسی × آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
با بابام بحثم شد رفتم آشغالا رو گذاشتم جلوی خونهای که روی دیوارش نوشته بود لعنت بر پدر کسی که اینجا آشغال بریزد =)) × اسپایسی ×
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #6 یه بارم روز پدر بود مجری تلوزیون گفت هر جا هستی همین الان پاشو دست پدرتو ببوس، رفتم دست بابامو بوس کنم گرفت مثل سگ منو زد، فکر کنم بابام وقتی تو حمومه یکم عصبیتر از همیشهس. 》اسپایسی《 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یه بارم روز پدر بود مجری تلوزیون گفت هر جا هستی همین الان پاشو دست پدرتو ببوس، رفتم دست بابامو بوس کنم گرفت مثل سگ منو زد، فکر کنم بابام وقتی تو حمومه یکم عصبیتر از همیشهس. 》اسپایسی《
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #7 من انقدر آشپزیم بده که یه بار اومدم سالاد شیرازی درست کنم تهدیگش سوخت. × اسپایسی × آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #8 تنها دلیلی که میتونه باعث بشه یه روزی زن بگیرم اینه که اونجاهایی از کمرم که دستم نمیرسه رو برام بخارونه. × اسپایسی × آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تنها دلیلی که میتونه باعث بشه یه روزی زن بگیرم اینه که اونجاهایی از کمرم که دستم نمیرسه رو برام بخارونه. × اسپایسی ×
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #9 تنها انگیزه من برای ازدواج کردن و بچهدار شدن اینه که به پدرم ثابت کنم من حتی پدر هم بشم نمیفهمم، هی نگه پدر نشدی تا بفهمی من چی میگم. 》اسپایسی《 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تنها انگیزه من برای ازدواج کردن و بچهدار شدن اینه که به پدرم ثابت کنم من حتی پدر هم بشم نمیفهمم، هی نگه پدر نشدی تا بفهمی من چی میگم. 》اسپایسی《
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,364 امتیازها امتیازها 648 سکه 972 1/16/24 #10 اثر پروانهای یعنی من تو پارک سر کوچه سیگار بکشم نیم ساعت بعدش بابام تو خونه بخوابونه زیر گوشم. »اسپایسی« آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
اثر پروانهای یعنی من تو پارک سر کوچه سیگار بکشم نیم ساعت بعدش بابام تو خونه بخوابونه زیر گوشم. »اسپایسی«