مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #1 دلم واسه اون عروسی مسخرهها که هیچ ربطی بهشون نداشتیم و تمام مدت خیار و دانمارکی میخوردیم هم تنگ شده. 》فاعزه《 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
دلم واسه اون عروسی مسخرهها که هیچ ربطی بهشون نداشتیم و تمام مدت خیار و دانمارکی میخوردیم هم تنگ شده. 》فاعزه《
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #2 روند صحبت کردن من با بابام: واتساپ تکست میدم بعد اس ام اس میدم واتساپ رو چک کن بعد زنگ میزنم میگم گوشیت دستته؟ نمیدونم چرا همون اول زنگش نمیزنم. × فاعزه × آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
روند صحبت کردن من با بابام: واتساپ تکست میدم بعد اس ام اس میدم واتساپ رو چک کن بعد زنگ میزنم میگم گوشیت دستته؟ نمیدونم چرا همون اول زنگش نمیزنم. × فاعزه ×
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #3 شما دلت پیش یکی گیر باشه بهترین موجود خاورمیانه هم بیاد میگی نچچ همون عوضی خودم رو میخوام = ( »فاعزه« آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
شما دلت پیش یکی گیر باشه بهترین موجود خاورمیانه هم بیاد میگی نچچ همون عوضی خودم رو میخوام = ( »فاعزه«
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #4 کسی که بین تو و پیتزا، تورو انتخاب کرد ینی دروغگوعه و کسی که بتونه به پیتزا خیانت کنه ینی به تو هم میتونه خیانت کنه. × فاعزه × آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
کسی که بین تو و پیتزا، تورو انتخاب کرد ینی دروغگوعه و کسی که بتونه به پیتزا خیانت کنه ینی به تو هم میتونه خیانت کنه. × فاعزه ×
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #5 من واقعاً دوست دارم از اینا باشم که روز تولدشون خیلی بی تفاوت و اینان و حتی یادشون میره ولی به طور جدی از دو ماه قبلش شرو میکنم ساییدن خودم و بقیه. × فاعزه × آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
من واقعاً دوست دارم از اینا باشم که روز تولدشون خیلی بی تفاوت و اینان و حتی یادشون میره ولی به طور جدی از دو ماه قبلش شرو میکنم ساییدن خودم و بقیه. × فاعزه ×
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #6 مامان بابای من: شما هرکاری دوسدارید میتونید انجام بدید ما مانع شما نمیشیم ترجمه: یا کاری که ما میگیم انجام میدید، یا مجبورید کاری که میگیم رو انجام بدید:/ ×فاعزه× آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
مامان بابای من: شما هرکاری دوسدارید میتونید انجام بدید ما مانع شما نمیشیم ترجمه: یا کاری که ما میگیم انجام میدید، یا مجبورید کاری که میگیم رو انجام بدید:/ ×فاعزه×
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #7 من یبار انقد سر امتحان استرس داشتم اسم و فامیلم یادم نمیومد از رو کارت ورود به جلسم مشخصاتم رو وارد کردم. × فاعزه × آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
من یبار انقد سر امتحان استرس داشتم اسم و فامیلم یادم نمیومد از رو کارت ورود به جلسم مشخصاتم رو وارد کردم. × فاعزه ×
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #8 مشکل حضور توو اتاق ۳۰ نفره اینکه هرچقدم حواست باشه موقع انگشت تو دماغ کردن کسی نبینتت باز یکی میبینتت=| × فاعزه × آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
مشکل حضور توو اتاق ۳۰ نفره اینکه هرچقدم حواست باشه موقع انگشت تو دماغ کردن کسی نبینتت باز یکی میبینتت=| × فاعزه ×
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #9 چجوری هم خوشگلید هم دانشگا خفن درس میخونید هم همه عاشقتونن هم معدلتون بالاس هم خوش اخلاقید هم خاک تو سر من ^____^ »فاعزه« @ترمـه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
چجوری هم خوشگلید هم دانشگا خفن درس میخونید هم همه عاشقتونن هم معدلتون بالاس هم خوش اخلاقید هم خاک تو سر من ^____^ »فاعزه« @ترمـه
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,554 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/16/24 #10 شمام مامانتون از در میاد تو هنوز منتظرید از توو کیفش بهتون خوراکی بده یا من برم یه ۱۰ سال بزرگتر شم بعد بیام؟ :| »فاعزه« آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
شمام مامانتون از در میاد تو هنوز منتظرید از توو کیفش بهتون خوراکی بده یا من برم یه ۱۰ سال بزرگتر شم بعد بیام؟ :| »فاعزه«