1/16/24 نویسنده موضوع #1 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 اینجا... خنده خانه عمو ازراعیل.. فقط متن و عکس نوشته طنز و خنده دار نخونیشون به فنا رفتی عَمو ازراعیل [[نمیدونم چی گفتم ولی شما خب قبول کنید]] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
اینجا... خنده خانه عمو ازراعیل.. فقط متن و عکس نوشته طنز و خنده دار نخونیشون به فنا رفتی عَمو ازراعیل [[نمیدونم چی گفتم ولی شما خب قبول کنید]]
1/16/24 نویسنده موضوع #2 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 وقتی موهاتو چتری میزنی و چیزی که میشی... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
1/16/24 نویسنده موضوع #3 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 انگار بهش گفته بودن جاهای خالی رو با گوشواره مناسب پر کنید..../= آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
1/16/24 نویسنده موضوع #4 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 بالاخره فهمیدم بهنام بانی مدل وایستادنشو از کجا به ارث برده آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
1/16/24 نویسنده موضوع #5 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 دختر ناصرالدین شاه.. اصن هرچی فرک میکنم نمیتونم هضم کنم که این دختره!... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
1/16/24 نویسنده موضوع #6 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 انواع دختر از دید پسرا 13 ساله : ببو 17 ساله: لیمو 22 ساله: هلو 27 ساله : آلبالو 35 ساله :خرمالو 45 ساله :لبو 55 ساله: زالو 65 ساله : لولو 75 ساله : هیولا انواع پسر از دید دخترا 13 ساله : کصافط 17 ساله : کصافط 22 ساله : کصافط 27 ساله : کصافط 35 ساله : کصافط 45 ساله : کصافط 55 ساله : کصافط 65 ساله : کصافط 75 ساله : کصافط خو لامصبا ما پسرا حداقل دو تا لقب خوب به شما دادیم یه کم انصاف داشته باشید آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
انواع دختر از دید پسرا 13 ساله : ببو 17 ساله: لیمو 22 ساله: هلو 27 ساله : آلبالو 35 ساله :خرمالو 45 ساله :لبو 55 ساله: زالو 65 ساله : لولو 75 ساله : هیولا انواع پسر از دید دخترا 13 ساله : کصافط 17 ساله : کصافط 22 ساله : کصافط 27 ساله : کصافط 35 ساله : کصافط 45 ساله : کصافط 55 ساله : کصافط 65 ساله : کصافط 75 ساله : کصافط خو لامصبا ما پسرا حداقل دو تا لقب خوب به شما دادیم یه کم انصاف داشته باشید
1/16/24 نویسنده موضوع #7 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 اگه مردها باردار میشدند، چه اتفاقاتی می افتاد؟ تو همون هفتههای اول حوصله شون سر میرفت و سزارین میکردن کشوی میز رو با هل دادن شکمشون میبستن اگه بچه توی شکمشون لگد میزد، اونا هم فورا توی سرش میزدند تا ادب شه اگه ویار میکردند، باعث به وجود اومدن قحطی میشدن به خاطر بیتوجهی تا لحظه زایمان هم سراغ دکتر نمیرفتند و احتمالا تو اداره وضع حمل میکردند خواهشا آقایون اعتراض نکنید، چون اعتراض وارد نیست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
اگه مردها باردار میشدند، چه اتفاقاتی می افتاد؟ تو همون هفتههای اول حوصله شون سر میرفت و سزارین میکردن کشوی میز رو با هل دادن شکمشون میبستن اگه بچه توی شکمشون لگد میزد، اونا هم فورا توی سرش میزدند تا ادب شه اگه ویار میکردند، باعث به وجود اومدن قحطی میشدن به خاطر بیتوجهی تا لحظه زایمان هم سراغ دکتر نمیرفتند و احتمالا تو اداره وضع حمل میکردند خواهشا آقایون اعتراض نکنید، چون اعتراض وارد نیست
1/16/24 نویسنده موضوع #8 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 سه خانم امریکایی انگلیسی و ایرانی تصمیم می گیرن لباس چرم مشکی بپوشند و عکس العمل شوهرانشان را ببینند شوهر امریکایی : وای عزیزم تو زن رویاهای منی شوهر انگلیسی : خیلی خوشحالم از اینکه تورو دارم. شوهر ایرانی : شام چی داریم لواشک درود بر دلاور مردان غیور سرزمین ایرانی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سه خانم امریکایی انگلیسی و ایرانی تصمیم می گیرن لباس چرم مشکی بپوشند و عکس العمل شوهرانشان را ببینند شوهر امریکایی : وای عزیزم تو زن رویاهای منی شوهر انگلیسی : خیلی خوشحالم از اینکه تورو دارم. شوهر ایرانی : شام چی داریم لواشک درود بر دلاور مردان غیور سرزمین ایرانی
1/16/24 نویسنده موضوع #9 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 استادم گفت : زندگي را تعريف كن… گفتم... زندگي تعريف كردني نيست… ناراحت شد و نمره ام را صفر داد… سالها بعد كه او را ديدم كه پير شده بود و عصا به دست راه مي رفت … جلو رفتم و گفتم : زندگي را تعريف كن، آرام خنديد و گفت نمره ات بيست… زندگي را بايد زيست!!!… گفتم اون موقع باید بیست میدادی که مشروط نشم. یه لگد زدم انداختمش تو جوب فرار کردم ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
استادم گفت : زندگي را تعريف كن… گفتم... زندگي تعريف كردني نيست… ناراحت شد و نمره ام را صفر داد… سالها بعد كه او را ديدم كه پير شده بود و عصا به دست راه مي رفت … جلو رفتم و گفتم : زندگي را تعريف كن، آرام خنديد و گفت نمره ات بيست… زندگي را بايد زيست!!!… گفتم اون موقع باید بیست میدادی که مشروط نشم. یه لگد زدم انداختمش تو جوب فرار کردم ...
1/16/24 نویسنده موضوع #10 A aliasghar کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/10/21 نوشتهها 84 پسندها 0 امتیازها 6 سکه 0 همیشه به یاد داشته باشین که واسهٔ یه رابطه موفق: نه قَد مهمه؛ نه قیافه؛ نه پول؛ نه اخلاق؛ نه تیپ؛ نه تحصیلات عالی؛ نه ادب؛ نه شعور درست و حسابی؛ . چیزایی که ندارمو تا همینجا یادم اومد؛اگه بازم چیزی یادم اومد اضافه میکنم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
همیشه به یاد داشته باشین که واسهٔ یه رابطه موفق: نه قَد مهمه؛ نه قیافه؛ نه پول؛ نه اخلاق؛ نه تیپ؛ نه تحصیلات عالی؛ نه ادب؛ نه شعور درست و حسابی؛ . چیزایی که ندارمو تا همینجا یادم اومد؛اگه بازم چیزی یادم اومد اضافه میکنم