تولدت خیلی مبارک باشه زیبا❤️

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
خب امروز تولد یه زشتوی خوشگله((=:dev14:
یه زشتویی که خیلی جاها کنارم بوده!
پایه‌ی دیوونه بازی‌هام بوده!
با تمام اختلافاتی که بعضی وقتا بینمون پیش می‌اومده بازم هوامو داشته.
همیشه در برابر تند خویی‌های من سکوت کرده، تحمل کرده، بعضی وقتا عم قهر کرده که از ببعی بودنشه.
ولی امروز تولد همین زشتوی مهربونه! کسی که از بدو تولد کنارمه‌هاا ولی دو ساله که معنای رفاقت رو باهاش حس کردم.
بیشتر از این نمی‌خوام حرفای کلیشه‌ای بزنم خودت می‌دونی که چقدر دوستت دارم و جایگاهت تو زندگیم چیه! @Ella

خلاصه که تو داوشی منی، داوشی منم می‌مونی.
شاید وقتی اینو می‌خونی ظهر باشه اما الان که من دارم این تاپیک رو برات اماده می‌کنم پنج صبحه(لبخند ملیح)شاید بگی مگه دیوونه‌ای الان داری تاپیک می‌زنی ولی تو که نمی‌دونی من تا ساعت ۳ مدرسه‌ام(بغض)

زود تاپیک زدم انجمنو که باز کردی هارتت قشنگ اکلیلی شه?

یه چیز دیگه عم می‌خوام بگم می‌دونم الان شرایط سختی داری! بین خیلی از راه‌ها گیر افتادی و نمی‌دونی باید چیکار کنی ولی اینو بدون هر جا بری یا هر کاری بکنی برای من و خانواده‌ات همون الهام همیشگی می‌مونی... همون دختره چشم قهوه‌ای با موهای خرمایی. پس نگران نباش هر غلطی عم که خوردی من جمعش می‌کنم.?

اینم الل حساب کیکت باشه.

مشاهده فایل‌پیوست 81990
فقط چون عاااشق پاییزی دخترٓ پاییزی?

تو فکر کرده‌ای که به همینجا خلاصه می‌شه تاپیک؟؟؟ سخت در اشتباهیی الکی الکی که به دنیا نیومدی که الکی الکی با چهارتا جمله خرت کنم چیز خر نه به روایتی سرت رو بکنم تو برف(ابرو بالا انداختن) خب داشتم می‌گفتم انگشتت و نکن تو دماغت بزن رو لینک زیر و برو ببین منو بر و بچ برات چه کردیم(همه رو دیوونه کردیم)

کلیک کن!

حال کردی؟؟ نه خدایی؟؟ حال کردی؟؟ صدا قشنگا روووو اصن گیتاروووو به به حالا اگه گفتی صدای من کدوم بود؟?

ممنون از تک تک بچه‌هایی که وقت گذاشتن و کار برات ضبط کردن:

@دیـانـا
@MEHDI'
@Noraidits

@مطـهـره
@آتـریـسـا
:chupi:
مرسییی از همتون ایشالله عروسیتون قر می‌دم اگه عم نمی‌خواید ازدواج کنید منم با خودتون ببرید فرنگ)❤️

خب آیا فکر کردی تاپیک ما به همینجا ختم می‌شه؟؟ واقعاااا؟؟؟ درست فکر کردی دلبندم من دیگه چیزی ندارم رو کنم(بغض).. اها راستی امتحان ریاضیتم با خیال راحت گند بزن((= فعلا خداحاافظ :dance1:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک عزیزم❤?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خیلی مبارک باشه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت پر تکرار عزیزم??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدتون مبارک!??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اهم اهم... مبارک باشه:_))))
اصلا من تبریک نگم تاپیک خالی می‌مونه:‌)))
-خوددرگیری-

آخرین ویرایش:
تولدتون پرتکرار :aiwan_light_heart:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین