Arman با m قلبی، از اونا که نمیشه تگشون کرد

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع RMwN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
خیلی ممنون
اهم...وای خودا من هنگم چی بگم...... بذا اول تبریک میگم بعد متنمو میفرستم یا اصلا هیچی نمیگم نمیدونم چی بگم تولدت مبارک دوست مهربون و داداچ عزیزم
مشاهده فایل‌پیوست 86318
اقا این حساب نیستا... اشکم در اومد حرفای قشنگ مری رو دیدم و کلا احساساتی شدم بذا برم هوا بخورم میام

@RMwN
دم شما گرم
زحمت ننداز بچه. تبریکت خودش خیلیه
همیشه خوشحال باشی
خیلی ممنون
خیلی ممنون
خیلی ممنون
سلام

[ فقط تیم تاپیک مناسب زنان ]
امیدوارم یادت باشه که چقدر با @DoNyA♡Gh حرص می‌خوردیم سر تایید هر تاپیک و آخرش دسترسی رو بهمون دادی. شاید اون تیم هر چند کوچیک و هر چند با دوام کم برای من جزو برترین های زندگیم قرار گرفت. چون همش خاطره بود و حرص...

امیدوارم آن بشی و نخوای ما رو بزنی...
تولدت مبارک مدیر تیم خوش پروفایل :]
@RMwN
یادمه... والا من کاره ای نبودم ولی خوش گذشت. ممنون بابت تبریک
هرجا باشی سلامت باشی
خیلی ممنون
تبریک می گم...
پ. ن : متن مریم اینقدر قشنگ بود داشتم فراموش می کردم که تولده ?
خیلی ممنون
درسته

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب من دوباره اومدم?✋?
??
با اینکه بهم گفتی از تایپک و این چیزا بدت نیاد و بهم اجازه زدنش رو ندادی ولی خب دلم نمیاد شرکت نکنم ??
خب در صد ک خوشال نمیشی ولی بذا من به سبک خودم تبریک بگم ????
وقتی بهم میگی بچه پس توقع تبریک بچگونه روهم داشته باش????

:deal::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::ole:

تولد تولد تولدت مبارررررررک بهترینم، اخمو ترین، کم حرف ترین ولی با وجود کم حرفی و کم رنگ شدنت و کم اومدنت (میدونم الان میگی ماکه همین دیشب حرف زدیم و اینا ولی من یه ثانیم نبینمت همون یه ساله)
خب داشتم میگفتم مبارک باشه کلی ارزوهای گشنگ گشنگ دارم برات بهترینم میدونی خیلی خاصی داداچی؟ از اینکه باهات اشنا شدم امسال دومین تولدته که تبریک میگن و هستم خیلی خوشحالم. با اینکه یه سال گذشتا ولی من هنوز اون صبحی ک ساعت شش بیدار شدم و تو پی وی تولدت رو تبریک گفتم رو یادمه ???چقدر تو با همه فرق داری. کم حرفی ولی هر وقت حالم بد بود نرفتی و کنارم موندی و ارومم کردی و بهم خوب و بد و نشون دادی و به فکرم بودی برام مهم نیست ک الان به این حرفایی ک میزنم چی میگن شاید بگن چاپلوسی یا خود شیرینی ولی خودت ک منو میشناسی میدونی حرف توی دلم رو(= آرزو میکنم زندگی روال روال بشه و به کامت سرت خلوت بشه و حضورت پر رنگ بشه و ارامش لبخند و دل خوشی های زیادی داشته باشی و هرچی حس خوبه و ارزوی خوبه برای تو??خب زیادی چیز شد بریم سراغ گیفای باحالم????
مشاهده فایل‌پیوست 86325
کیک تولدت به سلیقه ی یه بچه ی نازمگولی و بانمک بعله پس چی???‍♀️

مشاهده فایل‌پیوست 86326
وای بعد دیدن اینا نکشیم خعیلیه???من مظلوم داداچی منو کاری نداشته باش تسویه حساب با مری کن?
@.:مریــم:. بعله با ایشون همه مینارو مری کار گذاشته من فق یه سربازم?????????????
مشاهده فایل‌پیوست 86327

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب من دوباره اومدم?✋?
??
با اینکه بهم گفتی از تایپک و این چیزا بدت نیاد و بهم اجازه زدنش رو ندادی ولی خب دلم نمیاد شرکت نکنم ??
خب در صد ک خوشال نمیشی ولی بذا من به سبک خودم تبریک بگم ????
وقتی بهم میگی بچه پس توقع تبریک بچگونه روهم داشته باش????

:deal::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::dev14::ole:

تولد تولد تولدت مبارررررررک بهترینم، اخمو ترین، کم حرف ترین ولی با وجود کم حرفی و کم رنگ شدنت و کم اومدنت (میدونم الان میگی ماکه همین دیشب حرف زدیم و اینا ولی من یه ثانیم نبینمت همون یه ساله)
خب داشتم میگفتم مبارک باشه کلی ارزوهای گشنگ گشنگ دارم برات بهترینم میدونی خیلی خاصی داداچی؟ از اینکه باهات اشنا شدم امسال دومین تولدته که تبریک میگن و هستم خیلی خوشحالم. با اینکه یه سال گذشتا ولی من هنوز اون صبحی ک ساعت شش بیدار شدم و تو پی وی تولدت رو تبریک گفتم رو یادمه ???چقدر تو با همه فرق داری. کم حرفی ولی هر وقت حالم بد بود نرفتی و کنارم موندی و ارومم کردی و بهم خوب و بد و نشون دادی و به فکرم بودی برام مهم نیست ک الان به این حرفایی ک میزنم چی میگن شاید بگن چاپلوسی یا خود شیرینی ولی خودت ک منو میشناسی میدونی حرف توی دلم رو(= آرزو میکنم زندگی روال روال بشه و به کامت سرت خلوت بشه و حضورت پر رنگ بشه و ارامش لبخند و دل خوشی های زیادی داشته باشی و هرچی حس خوبه و ارزوی خوبه برای تو??خب زیادی چیز شد بریم سراغ گیفای باحالم????
مشاهده فایل‌پیوست 86325
کیک تولدت به سلیقه ی یه بچه ی نازمگولی و بانمک بعله پس چی???‍♀️

مشاهده فایل‌پیوست 86326
وای بعد دیدن اینا نکشیم خعیلیه???من مظلوم داداچی منو کاری نداشته باش تسویه حساب با مری کن?
@.:مریــم:. بعله با ایشون همه مینارو مری کار گذاشته من فق یه سربازم?????????????
مشاهده فایل‌پیوست 86327
بچه حرف گوش کن به تو میگن
چیه این مریم اینا..
مخلصیم زحمت کشیدی بچه
انشالله واسه خودت بیشتر.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بچه حرف گوش کن به تو میگن
چیه این مریم اینا..
مخلصیم زحمت کشیدی بچه
انشالله واسه خودت بیشتر.
?هیچ نگو من قهرم ??
چطوووووو به حرفت گوش دادممممم گول خوردم قبول نیست ???‍♀️
عزیزی داداچم???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک می‌گم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت پرتکرار باشه♥️
خ چیز دیگه ندارم و بلد هم نیستم ک بگم خلاصه امسالت قشنگ تر از پارسالت باشه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:

RMwN

مدیر بازنشسته
کاربر انجمن
542
پسندها
پسندها
3,429
امتیازها
امتیازها
258
سکه
-2
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین